Kom i gang med at bruge forbundets nye medlemssystem

15. maj 2023

Dette er fjerde nyhed i rækken omkring forbundets nye medlemssystem, som indeholder store optimeringer for forbundsarbejdet samt det administrative arbejde i klubberne.

Hvis du ikke har læst nyhederne omkring samarbejdsaftalens betydning, funktionaliteten og/eller økonomien bag, anbefaler vi at du giver de tre nyheder et kig - se links til nyhederne i bunden af dette skriv.


Kom hurtigst muligt med på medlemssystem-rejsen – jo hurtigere klubben kommer på, des hurtigere lærer i medlemssystemet at kende og oplever de store fordele ved synkroniseringen med forbundsdelen af medlemssystemet. Derudover er der gode penge at spare - igen jo hurtigere klubben bliver tilknyttet det nye medlemssystem, des flere penge sparret.


Forbundets nye medlemssystem bliver udviklet af Mentoclub.

Er du IKKE kunde ved Mentoclub i dag:

Jeres klub bliver oprettet af leverandøren med den data forbundet har på jeres udøvere. Hvis I har et klubsystem i dag som er bedre opdateret kan I sende et excel-ark til Mikkel på [email protected], herefter vil i blive kontaktet af Mentoclub som har oprettet jeres klub med de dataer.


Udøvere som er opstartet i jeres klub efter overgangen til det nye medlemssystem, opretter I selv i jeres klubdel af medlemssystemet – dette er uden opkrævning af licens for resten af indeværende år.Det er optil den enkelte klub om hvorvidt klubben ønsker at gøre brug af det nye medlemssystem som deres primære system til at håndtere klubbens administrative udfordringen. De klubber der ikke ønsker overgangen til det nye medlemssystem bliver ikke opkrævet det månedlige gebyr, på 250 kr., til forbundet (BEMÆRK – første betalingsgang er maj 2024).

Alle de fordele der er ved at forbundet og klubben har samme medlemssystem, kommer klubben desværre ikke til at opleve, såfremt klubben ønsker et andet medlemssystem.


Er du kunde ved Mentoclub i dag:

Benytter jeres klub Mentoclub som medlemssystem i dag, så overgår i automatisk til forbundets aftale pr. 1/7-2023. Det betyder i det store hele ikke det store for jer, udover at klubben ikke skal betale for systemet før maj 2024 – hverken til leverandøren, Mentoclub eller forbundet.


Som forbund har vi brug for denne IT-opgradering, da det nuværende system er utilfredsstillende og yderst tidskrævende at vedligeholde samt at navigere i.


Vi ser frem til overgangen i samarbejde og dialog med, jer, klubberne i Dansk Taekwondo Forbund.


Link til nyhed om samarbejdsaftalen HER

Link til nyhed om funktionalitet HER

Link til nyhed om økonomien bag HER


Med sportslig og IT-hilsner

Bestyrelsen

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE