Skoler med Taekwondo

Skolemateriale Taekwondo HER

Højskoler, efterskoler og folkeskoler med mulighed for taekwondo Højskoler
Idrætshøjskolen Bosei HER
Evensølundvej 5
4720 Præstø
Tlf: 55 90 90 90
E-mail: info@bosei.dk

På Bosei kan man vælge taekwondo som fag, så det er på skemaet hver dag. Den daglige træning af taekwondo på højskolen bliver varetaget af Ko Tai Jeong, 9. Dan(tidligere landsholdstræner). Træningen er både for begyndere og øvede. Man vil få mulighed for at graduere og stige i bæltegrader undervejs som elev på Idrætshøjskolen Bosei. På forårsholdet er der en rejse lagt ind i højskoleopholdet til Sydkorea, hvor man besøger hovedkvarteret for Taekwondo, Kukkiwon.

Efterskoler
Silkeborg Efterskole HER
Åhavevej 44
8600 Silkeborg
Tlf.: 8682 0399
Mail: info@silkeborgefterskole.dk

Silkeborg Efterskole tilbyder at betale for elevernes medlemsskab af den lokale taekwondoklub, som ligger ca. 1 km fra skolen. Skoledagen er indrettet, så undervisningen slutter klokken 16. Eleverne kan så tage til træning i den forening, de selv har valgt – Silkeborg Taekwondo Klub ligger inden for cykelafstand. Skolen betaler kontingenterne.

Rebild Efterskole HER
Himmerlandsvej 83
9520 Skørping
Mail: kontor@rebildefterskole.dk
Tlf: 98391788

Rebild Efterskole tilbyder i samarbejde med Rebild Taekwondoklub to gange træning om ugen. I år ligger det mandag og onsdag fra kl. 18.30-20.00.

Øse Efterskole (Varde) HER
Sønderskovvej 130
Øse 6800 Varde
Email:kontoret@oese.dk
Telefon: 7529 8505
Øse Efterskole tilbyder taekwondo som valgfag, og sædvanligvis kører det en aften om ugen i vintersæsonen.

Højer Efterskole HER
Nørrevej 68
6280 Højer
Tlf.: 74 78 21 40
Email: kontor@hoejerefterskole.dk

Folkeskoler
Valhøj Skole HER
Rødager Alle 102
2610 Rødovre
Tlf.: 36 37 83 83
E-mail: tenna.terney@rk.dk

Valhøj Skole har idrætsklasser på 7. – 9. klassetrin, og tilbyder træning i 5 forskellige idrætsdiscipliner, herunder taekwondo. Det særlige ved idrætsklasserne er, at man udover undervisning, på niveau med skolens øvrige klasser, får mulighed for at træne i skoletiden to gange om ugen.
Denne træning ligger hver mandag og onsdag morgen i tidsrummet 8.00-10.00. Valhøj skole samarbejder med Rødovre Taekwondo Klub Hwarang, og morgentræningen foregår således i klubbens lokaler.
Træningen varetages af Jesper Roesen.
Idrætsklassen henvender sig til alle taekwondo kæmpere uanset klub og bopælskommune.

Tåsingeskolen HER
Centerafdelingen Eskærvej 69
5700 Svendborg
Telefon 62 23 47 22
E-mail: centerafdelingen@svendborg.dk

Centerafdelingen blev ligesom Svendborg Kommunes øvrige skoler i 2008 Team Danmark Idrætsskole. Centerafdelingen indgår dog ikke i det forskningsbaserede Svendborgprojekt.
Centerafdelingen valgte fra starten, at alle elever i Centerafdelingens grupper, fra 0.-10. klassetrin, skal indgå i Idrætsskolen. Det vil sige mere tid og fokus på idræt og bevægelse for alle.
Tåsingeskolen har haft taekwondohold siden 2006 til fremme af elevernes lærings-parathed.
Et nært samarbejde med Svendborg Taekwondoklub og Team Odense Taekwondoklub gør det muligt for eleverne at blive mon eller kup gradueret. Holdet træner en gang ugentligt. Taekwondo tilbydes desuden som valgfag for 7.-9. klasse. Kender du til flere skoler, hvor der er mulighed for at dyrke taekwondo, så send et tip til udvikling@taekwondodenmark.dk
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE