Johny Gramberg

Jeg hedder Johny Gramberg og blev på DTaF´s repræsentantskabsmøde i 2013 valgt ind i hovedbestyrelsen. Jeg synes det er på sin plads, at jeg præsenterer mig for jer medlemmer, vis interesser, jeg er valgt ind for at varetage.

Jeg er 42 år, gift med Mette. Vi har to døtre på hhv. 10 og 14 år.
Min ”taekwondo karriere” startede i 1987, hvor jeg blev meldt ind i Vojens Taekwondo klub.
Jeg blev ret hurtig en del af bestyrelsen, og nåede vist at sidde på samtlige poster, inden jeg flyttede til Haderslev. Historien gentog sig i Haderslev Taekwondo Klub, hvor jeg også var formand, kasserer, osv. på skift i en årrække.

Da jeg fik børn, holdt jeg en pause med taekwondo, men kom tilbage og nu får jeg min fritid til at gå med at træne og være træner i Taekwondo Team Haderslev. Jeg har sort bælte 3. dan.

Jeg har ikke noget bestyrelsesarbejde i min klub, men jeg blev jeg valgt ind i DTaF´s breddeidrætsudvalg i 2012, hvor jeg indtil dette års repræsentantskabsmøde arbejdede med at sikre gode betingelser for bredden i dansk Taekwondo. Jeg har desuden været med i den gruppe, der har udarbejdet forslagene til breddestrategierne i DTaF.

Jeg er uddannet sælger for mange år siden, og kom derefter ind til militæret, hvor jeg gennemgik Forsvarets Lederuddannelse og blev sergent ved militærpolitiet.
Jeg var i en periode instruktør i selvforsvar ved militærpolitiet i Aalborg.
Ud over Taekwondo har jeg beskæftiget mig en del med selvforsvar, samt dyrket boksning og Kung-fu.

Efter at have været både grafiker, ordrebehandler, sælger og tegnestueleder blev jeg fabrikschef på et trykkeri i 2001. Der var jeg indtil 2007, hvor jeg begyndte at kigge mig om efter en virksomhed jeg kunne købe. Jeg fandt Mesko Emballage, som jeg overtog i 2010.
I perioden ind til jeg kunne overtage Mesko, havde jeg et kommunalt lederjob.
Ved siden af min egen virksomhed, sidder jeg i en professionel bestyrelse i en anden virksomhed.
Jeg har sideløbende taget diverse kurser, samt en diplomuddannelse i ledelse.

Jeg ser frem til at arbejde for et fælles Dansk Taekwondo Forbund, og håber på et godt samarbejde med alle jer klubber.
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE