Carsten André Pedersen

Har dyrket Taekwondo siden 1986
Er gradueret til 6. dan i 2010, under Sim Uu Taekwondo

Startede Taekwondo i Thisted Sun-Do og blev her uddannet til 1. dan i 1991, ved Forbundets graduering som afholdtes i Skæring på sommerlejren.

På kampsiden er den største bedrift en 3. plads til Begynder Cup, hvor imod der til teknik stævner var lidt mere ædelt metal i form af Sølv til DM i Poomse i Risskov og sidenhen blev det til flere medaljer til Teknik talentstævner i Skanderborg.

Carsten, var i 2009 med bag scenen da der afholdtes VM i Ballerup Super Arena, da han havde en stor andel i afviklingen af websitet omkring VM.

Siden starten af det nye årtusinde har Carsten desuden været en fast bestanddel af Danfortræner staben. I de første år var det under Dansk Taekwondo Forbund.
Da Sim Uu Taekwondo blev en realitet var det naturligt at blive en del af Danfortræner truppen her, da Carsten altid har betragtet Master Ko Tai Jeong som sin mester.
Carsten, er stadig aktiv under Sim Uu Taekwondo som Danfortræner.
Er også ansvarlig for driften af http://simuu.dk.

Udover trænergerningen har Carsten også fungeret som næstformand i Thisted Sun-Do og har ligeledes siddet i bestyrelsen i Sim Uu Taekwondo.

Carsten, træner og underviser idag i Tan Gun Sae Sim (Købehavns Taekwondo Klub), hvor han varetager en del af voksentræningen.

I det civile liv, er Carsten uddannet mediegrafiker, med vægten lagt på produktion indenfor den digitale verden hvilket overordnet vil sige at han dækker de fleste aspekter indenfor webdesign, kodning og programmering af websider.

Carsten har sit eget website, hvor der ligger små guides i form af Gi Chu og Pyoung Ahn beskrivelser. Websitet kan findes på http://www.sabumnim.dk .

Familien består af de to knægte Marcus og Christopher samt familiens overhoved, Randi.
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE