Dansk Taekwondo Forbund overgår til det nye medlemssystem

18. december 2023

Nyheden indeholder information om overgangen til det nye medlemssystem, forbundssynkroniseringen samt licensbetaling for 2024.

Dansk Taekwondo Forbund annoncerede i starten af 2023 en banebrydende ændring af administrationsstrukturen ved indførelsen af et nyt medlemssystem. Det nye system er tidssvarende i forhold til klubbernes og forbundets efterspørgsel samt administration af vores medlemmer.


Medlemssystem er designet med henblik på at skabe mere effektive og gennemsigtige administrative processer for Dansk Taekwondo Forbunds klubber.

Det nye system vil omfatte en online portal, der gør det nemt for klubberne at; registrere deres medlemmer, administrere licensbetalinger, tilmelde til kurser og stævner samt give et overskueligt overblik over den enkelte udøvers meritter.


”Det nye medlemssystem er et spændende skridt fremad for Dansk Taekwondo Forbund," udtaler bestyrelsesformand Mireille Enggaard Kempf. "Dette system vil forenkle administrationen for vores klubber samt forbundets sekretariat. Derudover vil det styrke samarbejdet og forbindelsen mellem klubberne samt mellem forbundet og klubberne."


Det nye medlemssystem er funktionelt og vil løbende blive opdateret med efterspurgte og tiltrængte funktioner. Dansk Taekwondo Forbund ser frem til at virkeliggøre dette innovative system, som skal bidrage til at styrke taekwondo-sporten i Danmark.


Få det fulde ud af systemet

For at få den fulde oplevelse ud af forbundets transition, skal klubadministrationen fra Mentoclub benyttes som klubløsning.


For klubber, der ønsker adgang til den fulde funktionalitet af MentoClub, vil der være en fast månedlig afgift, til forbundet, på 250 kr. Denne omkostning dækker brugen af avancerede funktioner i systemet, der hjælper klubberne med at optimere deres medlemsadministration med kontingentindkrævning, træningsplanlægning, hjemmeside, forbundssynkronisering og mere til.


Første opkrævning fra forbundet til klubben er 1. maj 2024.


For de klubber som ikke har været interesserede, er der blevet oprettet en simpel platform til at håndtere forbundsaktiviteter.


Licensbetaling

Licensbetalingen for 2024 vil foregå i det nye medlemssystem. Klubberne skal registrere nye medlemmer i systemet.

Betaling for licens kan gøres med en Dankortbetaling eller bankoverførsel. Systemet sender en påmindelse, til kontaktpersonen fra klubben, om at det er tid til at betale licens og at klubben skal logge ind i systemet og gøre dette.


Hvis jeres klub har udøvere registreret i medlemssystemet, som IKKE udøver taekwondo og der dermed ikke skal betales licens for vedkommende, kontaktes udviklingskonsulent Mikkel Køster Kongsbøg på [email protected].


Er der udfordringer med licensbetaling eller andet i forbindelse med overgangen til det nye medlemssystem kan sekretariatet kontaktes fra tirsdag d. 2. januar 2024.


Med sportslige og IT-hilsner

Bestyrelsen

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE