HUSK: Tilmeldingsfristen til udvidet kampdommerkursus er på fredag den 5. juli.

30. juni 2024

Der er stadigvæk mulighed for at deltage i det udvidede kampdommerkursus onsdag den 10. juli på Sommerlejren i RY.

Vær med til at udvikle og forme de danske kampstævne i de kommende år. Dygtige og engagerede dommere er en afgørende faktor for at kunne lave gode stævner i fremtiden. Det er derfor vigtigt, at der løbende uddannes nye dommere i Danmark. Kom derfor frisk og vær med til at gøre en forskel i et engageret fællesskab af dommere med gode mulighed for personlig udvikling og karriere.


Tidspunkt: onsdag den 10.juli 2024 kl. 10.00 – 15.00


Sted: Ry Hallerne - Thorsvej 32A - 8680 Ry. (afholdes i forbindelse med sommerlejren)


Pris: 125 kr.


Tilmelding: Der tilmeldes via forbundets nye medlemssystem. Tilmelding er bindende.


Deadline fredag den 5. juli 2024.


Kurset gennemføres ved min 6 deltagere. Evt. spørgsmål angående indhold af kurset og lign. kan rettes til Søren Dall på [email protected]


Krav: Alle kan deltage i kurset. For at blive kampdommer skal man dog min. være 17 år og have grønt bælte. Kæmpere og coaches er også velkomne for at blive skarpere på kampregler.


Indhold: Gennemgang af kampreglerne i undervisningslokalet, herunder scoring, lovlige teknikker, Video Replay, ulovlige handlinger samt rettigheder og forpligtelser for kæmper og coach. 


De nyeste regler findes HER


Efter teori-delen går vi i hallen, hvor vi afprøver regler og håndtegn i praksis. Der vil være lidt forplejning i forbindelse med kurset.


Indbydelsen kan downloades HER


De bedste hilsner

Kampdommerudvalget


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE