Succesfuld tredje weekend af DTaF Elitetræneruddannelse 2024

25. juni 2024

Den tredje af i alt fire energiske samlinger, med fokus på uddannelse inden for eliteområdet, er nu vel overstået. Over to intensive dage har deltagerne været samlet i hele 20 timer for at videreudvikle deres trænerkompetencer.

DTaF Elitetræneruddannelsen har til formål at højne kvaliteten af træningen i dansk taekwondo ved at uddanne trænere på et højt fagligt niveau. Kursisterne har gennem de seneste måneder arbejdet med både teoretiske og praktiske aspekter af trænerrollen, herunder avanceret teknik, træningsplanlægning og mental coaching.


Med tre af de fire samlinger nu gennemført, står kursisterne kun tilbage med en sidste lektionsdag, hvor der blandt andet er planlagt den afsluttende eksamen. Denne finder sted på årets sommerlejr, den 7. juli. Her vil deltagerne blive testet i deres nyerhvervede viden og færdigheder.


Vi ser frem til at følge deres fortsatte udvikling og ønsker alle deltagerne held og lykke med de kommende udfordringer. Tak for jeres dedikation og engagement - I er med til at løfte niveauet i dansk taekwondo!

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE