Rekordstort Danish Open 24 afviklet i Fælleshallen i Skanderborg.

2. juni 2024

 Med 494 startere og 6 baner var der lagt til et stærkt besat Danish Open Poomsae 2024 med deltagere fra både Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Finland, Island, England og Frankrig. Dagen igennem blev konkurreret på et højt niveau med mange dygtige udøvere.


Danish Open i Poomsae har oplevet en eksplosiv udvikling i de forløbne år, hvilket skyldes en ihærdig indsats fra arrangørklub og forbundet stævnegruppe og dommersektionen. Der bliver forsat arbejdet på at udvikle stævnet, så man kan allerede nu godt se frem til en spændende 2025 udgave af stævnet.


En stor tak til alle deltagerne og tilskuerne for at skabe et godt og seværdigt stævne. Tak til Torben og hans team fra Skanderborg for skabe gode rammer for stævnet i samarbejde med forbundets stævneleder og poomsaedommerudvalg. Tak fordi I alle ydede en ekstra indsats, der muliggjorde dette store stævne. Det lover godt for de kommende udgaver af Danish Open.


En stor tak til alle dommerne for jeres store indsats og engagement. Uden jer var dette stævne ikke muligt. En speciel tak til alle de udenlandske dommere ved stævnet for at komme til Danmark og støtte Danish Open 24 med jeres viden og engagement.


Derudover en kæmpe stor tak til Ricardo fra Martial Events for som altid at afvikle stævnet professionelt.

Det næste stævne i Danmark er FightX Open i Skanderborg den 17. august i både kamp og teknik. Indbydelse og tilmelding er klar i starten af næste uge.


Med Sportslig hilsen

Turneringsudvalget(Søren)


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE