Overflytning af graduerings- og kursushistorik

22. april 2024

Kontakt forbundet hvis din klub ønsker at få overflyttet data fra det gamle- til det nye medlemssystem.

Dansk Taekwondo Forbund er glade for at annoncere lanceringen af vores nye medlemssystem. Dette system er designet til at gøre det lettere og mere effektivt for medlemmer og klubber at administrere deres taekwondo-aktiviteter.


Hvis din klub og ønsker at få overført graduerings- og kursushistorik på samtlige medlemmer, fra det gamle medlemssystem til det nye, bedes du kontakte Mikkel på [email protected].

Årsagen til at I skal tage aktiv stilling til denne forespørgsel, skyldes at flere klubber allerede har investeret tid og energi i at foretage denne overførsel selv. Fordelen ved selv at overflytte dataen, er at klubberne har mulighed for at identificere eventuelle fejl eller mangler, hvilket sikrer, at den overførte information er præcis og opdateret.


Vi opfordrer alle berørte parter til at tage kontakt hurtigst muligt for at sikre en problemfri overgang til det nye medlemssystem.

Hvis dette ønskes, bedes I have kontaktet Mikkel inden 1. juli 2024


Vi takker for jeres samarbejde og forståelse i denne overgangsperiode og ser frem til at fortsætte med at styrke Taekwondo-Danmark.


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE