Tommerup Cup afviklet succesfuldt med rekordstort deltagerantal.

14. april 2024

Lørdag den 13.april blev Tommerup Cup 24 afholdt i Fyrtårn Tommerup hallerne med 445 deltager i kamp og teknik.

 Fra morgenstunden var begge haller fyldt med energi og energiske udøvere, der dystede i både kamp og teknik. Dagen igennem blev der leveret flotte præstationer af dygtige udøvere, der havde forberedt sig godt på dette stævne hjemme i klubberne. Det lover godt for dansk taekwondos fremtid.


Poomsaestævnet var blevet til et udtagelsesstævne til WM i slutningen af året. Det gav ekstra intensitet.


Der var flere nye tiltag til kampstævnet. Vi introducerede Mon kategorier til stævnet. Dette tiltag vil blive videreudviklet og fuldt implementeret i de kommende stævner. Tak for feedback. Derudover voksede A2 grupperne i omfang, og flere kategorier fik mulighed for at kæmpe puljekampe. Vi havde samtidig færre vægtklasser. Det vil der blive arbejdet videre med.


Tak til Jesper og resten af hans team fra Tommerup taekwondo klub for at skabe nogle rigtige gode rammer for stævnet. Tommerup Cup har formået i løbet af få år at etablere sig som foreløbigt Danmarks næststørste stævne, hvilket må ses som en velfortjent belønning til klubben for deres store indsats for at skabe et flot stævne i gode rammer.


En stor tak til alle deltagerne og tilskuerne for jeres flotte indsats og for den flotte stævnestemning i hallerne. Derudover en stor tak til alle dommerne for jeres store engagement og professionelle indstilling til dommergerningen på en lang lørdag. Den er virkelig værdsat. Stævnet havde en dommerteam med dommere fra Danmark, Sverige, Tyskland og Togo.


Tak til stævneadministratorer og ledere for jeres store arbejde. En rigtig stor tak til Jelle og Briham fra Martial Events for en flot afvikling af et stort stævne. Desuden en rigtig stor tak til Werner Marsh og hans team fra TVSH for at komme og sørge for Videoreplay til kampstævnet. Vi er rigtig glade for det gode samarbejde med vores nordtyske taekwondo venner.


Turneringsudvalget arbejder fortsat med at udvikle de danske stævner og skabe nye stævnetiltag, der kan være med til at udvikle taekwondo Danmark. Der vil snart komme nye udmeldinger.


Tak til alle dem, der fortsat kontakter mig på mail eller til stævnerne med forslag til at udvikle forbundets stævner.


Næste store forbundsstævne bliver til september i Skanderborg


Med sportslig hilsen

Turneringsudvalget(Søren)


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE