De danske mesterskaber i Taekwondo 2024 afholdes 9. november i Vejle.

16. marts 2024

Dansk taekwondo forbund har netop skrevet kontrakt med Vejle Taekwondo klub Tang Soo om afholdelse af DM 24 i Spektrum Hallen i Vejle.

Turneringsudvalget har gennem længere tid arbejdet på at videreudvikle rammerne for De danske mesterskaber i taekwondo. Der har været forhandlinger med DM-ugen og flere centralt beliggende lokationer. DM-ugen har desværre fortsat en placering, som ikke er optimal for afviklingen af DM. Placeringen af verdensmesterskaberne i Poomsae i slutningen af november har derudover været en faktor i processen. Den korte tidshorisont for udvælgelse af værtsby, har desuden betydet at stævnet ikke har været i udbud. Der vil inden længe komme et udbud for DM 25 og DM 26, hvor interesserede klubber kan byde ind på stævnet under de rammer, der vil blive udstukket af DTaF for afholdelse af DM.


Dansk taekwondo forbund ser frem til i samarbejde med Vejle taekwondo klub Tang Soo at afholde et forrygende DM 24 i gode rammer. Stævnet vil blive afviklet i den flotte Spektrum hal i DGI-huset den 9. november. Der er allerede nu planer om flere spændende tiltag, der vil gøre De danske mesterskaber i taekwondo 2024 til årets helt stort dansk taekwondo event.


Så sæt et stort Kryds i kalenderen lørdag den 9. november, det bliver et stort taekwondoevent. Nærmere informationer om stævnet kommer løbende.


Med sportslig hilsen

Turneringsudvalget (Søren)


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE