Licensbetaling i det nye medlemssystem

9. januar 2024

Dansk Taekwondo Forbund er overgået til et nyt medlemssystem hvorfra der bliver opkrævet licens for 2024. Det betyder at der er ændringer i den praksis, hvorpå klubberne indmelder- samt betaler for medlemmer.

Onsdag, d. 10. januar, efter kl. 12.00, bliver der dannet en faktura på baggrund af de medlemmer der står i medlemssystemet. Forbundet har overført alle de medlemmer som der er indløst licens for i 2023 til det nye medlemssystem. Inden fakturaen bliver dannet, vil det være rigtig godt at få gennemgået medlemslisten i klubben og sikret følgende:

  • Hvis der er nogle medlemmer der ikke skal indløses licens på, fordi de ikke længere er medlem i klubben, skal de enten deaktiveres eller udmeldes.
  • Hvis der er medlemmer som er kommet til som ikke står på listen, skal de oprettes i det nye medlemssystem. De får automatisk et pasnummer tilføjet til kontoen efter betaling af licens.


Alle medlemmer er flyttet fra det gamle system og over i det nye – hvis der skulle være nogle problemer i den forbindelse med udøverens stamdata kan I selv rette dette til og/eller sekretariatet kan kontaktes med henblik på at afhjælpe.


Betaling af licens

  • Hvis klubben har tilføjet et betalingskort til klubbens profil, hæves pengene automatisk på dette kort og herefter modtager klubben en mail på at betalingen er gået igennem samt hvor fakturaen kan tilgås.
  • Hvis betalingen ikke går igennem, modtager klubben en mail om hvad årsagen er samt hvordan det kan løses. Hvis klubben ønsker at betale med en bankoverførsel, kan dette gøres herefter.

HUSK at påføre modtageremnet med ”Fakturanummer - klubnavn”, så vi kan se hvor pengene kommer fra.


Pengene overføres til forbundets konto.

reg. 7703

konto. 00010 47749

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE