Ny landsholdsledelse ansat for at håndtere Europamesterskaberne 2023 i Innsbruck for Dansk Taekwondo Forbund

20. november 2023

Dansk Taekwondo Forbund har netop ansat Kirsten Kamp Pedersen som sportschef, der er med som Head of Team ved EM. Finn Buchardt og Lærke Kamp Pedersen indgår i et samlet landstrænerteam til EM sammen med Nikolai Kronborg, der fortsætter som en del af landstrænerteamet. Samlet kommer DTaF til at stå med en stærk ledelsesgruppe ved EM i Innsbruck.

Finn Buchardt er igennem flere år kendt som en succesfuld landstræner i både Danmark og i Sverige. Han kan bidrage med den store erfaring, som er nødvendig, når man står med et stort team til et Europamesterskab.


Lærke har været aktiv på landsholdet i perioden 2013-2023. Hun var en del af den første generation af unge danske atleter, der begyndte at vinde medaljer ved de store mesterskaber og har vundet adskillige medaljer ved både VM og EM. På linje med Nikolai, så har Lærke erfaring med, i en ung alder, at stå som medaljevinder ved de store mesterskaber, og dermed også at skulle stå med et stort forventningspres og stadig kunne præstere. Det er noget, som forbundet ser frem til, at kunne viderebringes til vores landshold - og specielt her ved dette EM, hvor der er en del mesterskabsdebutanter.


Kirsten Kamp Pedersen har været med over hele verdenen sammen med landsholdet og hendes datter Lærke. Hun har international coachlicens i både WTE og US, hvor hun har fungeret både som Head of Team og har coachet de aktive. Det var Kirsten, man gik til, når der var noget, der ikke var helt OK, og uafhængigt af om man kom fra enten Danmark eller udlandet.


Vi ser frem til samarbejdet med den nye landsholdsledelse om EM i Innsbruck.


Med sportslig hilsen

TEU Teknik


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE