Edi nomieneret til BESTSELLERs Olympiske Håb 2023’🏅❤️

3. november 2023

Hvem skal levere de store OL præstationer i fremtiden? Det giver BESTSELLER sit bud på. De har nomineret disse tre til prisen ’BESTSELLERs Olympiske Håb 2023’🏅❤️

Nikolai Terteryan, bokser 🥊 Alder: 22 år. Nikolai er den første danske bokser i 12 år, der har kvalificeret sig til OL. Han har vundet GULD ved European Games 2023 og anses som en potentiel medaljevinder ved OL.


Albert Withen Philipsen, cykelrytter 🚵‍♂️ Alder: 17 år. Albert er en talentfuld cykelrytter med imponerende junior-VM-sejre i MTB og landevejsløb. Han drømmer om at konkurrere i flere discipliner og sigter mod OL 2028 i Los Angeles.


Edi Hrnic, taekwondokæmper 🥋 Alder: 19 år. Edi har hurtigt klatret op på verdensranglisten inden for taekwondo og har allerede vundet guld ved U21-EM og European Games i 2023. Han sigter mod OL i Paris 2024.


BESTSELLERs Olympiske Håb-prisen hylder ikke kun atletiske præstationer, men også de personlige egenskaber, der gør atleter til forbilleder.

Vinderen af BESTSELLERs Olympiske Håb 2023 afsløres under SPORT 2023-showet i Herning den 6. januar.

Edi Hrnic er med sin imponerende komet karriere blevet nomineret som een ud af tre talenter, på tværs af alle OL discipliner til BESTSELLERS Olympiske Håb Paris 2024. Stort tillykke til Edi med nomineringen, tillykke til Taekwondo Danmark, samt alle i teamet bag Edi. Yderligere oplysninger kan findes i opslaget nedenfor.

🥋🇩🇰👊🏽


Spørgsmål til ovenstående kan stilles til:

Sportschef, Amir Rashid

Tlf. 30496635


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE