Aflysning af FightX Open i Kyurogi

7. september 2023

Kampstævnet i forbindelse med FightX Open den 24. september I Skanderborg må desværre aflyses på grund af for få tilmeldinger.

Der er blevet arbejdet ihærdigt for at skabe et Setup til FightX Open i Kyurogi, som kunne sætte nye standarder for kampstævner i Danmark. Desværre har vi efter at have kørt simuleringer, til vores store skuffelse måtte erkende, at det ikke er muligt at gennemføre stævnet. Vi har derudover oplevet til dette stævne, at flere har registreret sig på Martial Events sitet uden at betale registreringsgebyret.


Den lave opbakning til de nationale kampstævner er bekymrende, og skaber usikkerhed for muligheden fremadrettet at kunne afvikle nationale danske kampstævner for begyndere og talenter. Vi arbejder hårdt i turneringsudvalget for at udvikle og skabe attraktive danske kampstævner, men har brug for klubbernes opbakning, også de store kampklubber, for at projektet skal lykkedes. En stor tak skal her lyde til alle de klubber, der altid bakker op om de danske stævner. Det er jer, som er fundamentet for udviklingen af de danske kampstævner. Turneringsudvalget arbejder fortsat for at kunne afvikle gode danske kampstævner i Danmark.


Husk at drømmen starter til begynder/talentstævner.


Ved henvendelse til Torben Sachmann på [email protected] kan tilmeldte deltagere få returneret registreringsgebyret. Husk klub, antal og kontonummer.


Der er derimod fortsat stor opbakning til de danske teknikstævner. Vi glæder os derfor til at byde jer alle velkommen til en super stævnedag i Skanderborg den 24. september


Med sportslig hilsen

Turneringsudvalget (Søren)


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE