Nikolai Kronborg er ansat som assisterende landstræner for Dansk Taekwondo Forbund

9. august 2023

Dansk Taekwondo Forbund har pr. 1 april ansat Nikolai Kronborg som assisterende landstræner for tekniklandsholdet, som er et kendt navn i teknikkens verden både i Danmark, men også på den internationale scene.

Nikolai har været aktiv på landsholdet i perioden 2013-2020, og var en del af den første generation af unge danske atleter, der begyndte at vinde medaljer ved de store mesterskaber og har vundet VM sølvmedalje, 2 EM-guld, 2 EM-sølv og tilsvarende 2 gange EM-bronze over de seneste 10 år.


Som træner og coach har Nikolai været aktiv for både Holbæk Mosul Taekwondo Klub, Hwarang Herlev Taekwondo Klub og er nu tilknyttet Arirang Herlev Taekwondo Academy, ligesom Nikolai allerede har deltaget som coach ved internationale turneringer som assistance for landsholdet og de unge talenter til Bruttolandsholdet.


Det at Nikolai har erfaring med, i en ung alder, at stå som medaljevinder ved de store mesterskaber, med et stort forventningspres, og stadig at kunne præstere, er noget forbundet ser frem til at kunne være væsentligt input til vores landshold. Tilsvarende at han via sin ung alder kan give et andet input til især den yngre del af landsholdet anses også som positivt.


Med sportslig hilsen

TEU Teknik og Landstræner Kim Drube


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE