DTaFs Sommerlejr 2023 i Esbjerg er skudt igang 👊

8. juli 2023

Så blev DTaFs officielle sommerlejr 2023 skudt igang i Esbjerg. I den kommende uge vil EFI-hallerne være fyldt med engagerede og topmotiverede taekwondo udøvere, der vil blive undervist af stærkt instruktørteam på internationalt højt niveau. Der er pt. omkring 400 deltagere på lejren, der har flot internationalt deltagelse fra både Færøerne, Tyskland, Holland, Sverige og selvfølgelig Danmark.


I år har man valgt at give lejren et frisk pust, ved udover have dygtige stormestre og mestre som undervisere, også at få flere yngre topatleter til at undervise på lejren. Verdensmesteren i Poomsae Eva Sandersen og den nykårede bronzevinder ved European Games i Kamp Otto Herlev vil være at finde blandt instruktørteamet.


Udover spændende træninger vil ugen også byde på mange arrangementer, såsom workshop i selvforsvar, kamp og teknik, konkurrencer, social samvær og showaften onsdag aften med flotte opvisningskampe, samt en forrygende opvisning fra det dygtige team Axion. Det kan også nævnes at 4 heldige vindere skal på et helikoptertur på mandag.


Så hvis du allerede ikke har gjort det, find sparkedragten frem og kom til Esbjerg og vær med til Dansk taekwondo forbunds traditionsrige sommerlejr. Det bliver en forrygende taekwondouge i Esbjerg.


Læs mere om sommerlejren på den officielle hjemmeside https://taekwondocamp.dk


Vi ses i Esbjerg 🥋👊


Med sportslig hilsen

DTaF


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE