Appel vedrørende Sommerlejren 2023

13. juni 2023

Husk tilmelding til årets officielle sommerlejr for Dansk Taekwondo Forbund.

Kære klubber under DTaF, ledere og medlemmer


Esbjerg, den 8. juni 2023


APPEL


Som de fleste af jer måske ved, så afholdes den årlige Summer-Camp under Dansk Taekwondo Forbunds paraply i Esbjerg i dagene 8. - 14. juli 2023.


Vi har hver gang på alle parametre altid høstet megen ros her i Esbjerg ved disse Camps - og både i 2009 og 2011 (1.125 deltagere) har vi endda fået afholdt Europas største Taekwondo Camps.


Det har altid summet af liv på vores Camps, hvor taekwondoudøvere fra nær og fjern har mødtes her hos os - og hvor den fælles interesse for taekwondo i allerhøjeste grad har været i højsædet. Det har været hårdt, spændende og udfordrende - men absolut også morsomt - for deltagerne, der som altid også har forstået og formået at fokusere på det væsentlige faktum, at man dæleme også skal have det godt sammen socialt .. på tværs af alder, sprog, religion osv.

Mange, mange udøvere kan sikkert fortælle tusindvis af anekdoter og sjove stunder om de gange, de har været på Summer Camp - og mange af dem skal nok heller ikke fortælles her .. :-).


Men altså .. er det ved at være en epoke, der om ganske få år helt slutter - og ikke længere skal opleves af de unge medlemmer og de kommende generationer .. ?


Vi har de senere år oplevet, at tilmeldingerne til den årlige og officielle “DTaF sommerlejr” - afholdt af diverse klubber - desværre har været voldsomt dalende. Fortsætter den tendens, som vi også kan se i år her i Esbjerg, kan vi vel ligeså godt vænne os til, at der om nogle ganske få år IKKE længere er noget, der hedder DEN ÅRLIGE SOMMERLEJR .. det siger sig selv .. og det vil i sidste ende og for os ALLE i taekwondo-miljøet nærmest være katastrofalt .. ?


Derfor, kære klubber .. tal med jeres medlemmer, unge såvel som ældre, jeres trænere, børnenes forældre .. og giv dem et skub i den rigtige retning og vær med til at give dem den oplevelse, som det er, at komme på en DTaF sommerlejr.

Den retning, der gør, at den årlige og officielle DTaF sommerlejr fortsætter med at eksistere i fremtiden?

Til gavn for DTaF .. klubberne .. medlemmerne .. og ja, os ALLESAMMEN til hobe .. ?


Vi appellerer til, at man melder sig til DTaF sommerlejren i Esbjerg - hvor TV Syd i øvrigt allerede har meldt deres ankomst.


Please … hellere i dag end i morgen😉.?


Læs mere om sommerlejren HER


Download denne appel som PDF HER


Med venlig hilsen

Esbjerg Taekwondo Klub

ETK/PR - Claus Bjelke 40270099


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE