Nyt fra UC Vejle

11. maj 2023

Trænerne er Belal og Farooq som begge har stor erfaring som kamptræner på højeste niveau.

Dansk Taekwondo Forbund har indgået en aftale med Vejle Taekwondo Klub, om etablering af et nyt udviklingscenter som vil blive benævnt “UC Vejle”. Centeret skal være en drivkraft for talentudvikling i Jylland for unge taekwondo-udøvere fra 15 år og op efter.


Vi er glade for at kunne meddele, at Belal Dawoud og Farooq Rashid har indvilliget at udgøre den erfarne trænerstab i udviklingscenteret. Belal og Farooq er begge tidligere landsholdkæmpere med et hav af resultater bag sig. De har udover den sportslige erfaring også en solid idrætsuddannelsesbaggrund, hvor de begge bestået DIF´s diplomtræneruddannelse. Farooq har endvidere bestået DTaF´s Elitetræneruddannelse. Begge har endvidere i regi af deres klubber samt i forbundsregi i mange år været med til at udvikle talenter. Vi er sikre på, at deres ekspertise og erfaring vil fremme udviklingen inden for kamp i Jylland.


Forbundets Eliteudviklingskoncept indeholder en rød tråd til kamplandsholdet. For at være på landsholdet er der derfor et krav om at alle landsholdskæmpere skal deltage ved træningerne i udviklingscentrene. Dette er med til at højne niveauet både på landsholdet og i udviklingscentrene.


En stor tak til Vejle Taekwondo Klub / Vejle Kommune for at støtte etableringen af UC Vejle.


Yderligere informationer omkring udviklingscentrene kan ses HER


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE