Flot Tommerup Cup 23

30. april 2023

Lørdag den 29.april afholdtes Tommerup cup 2023 i både kamp og teknik.

Fra tidligere morgen sitrede Fyrtårn Tommerup hallerne med energi og forventningsfulde udøvere i både kamp og teknik, der var klar til en spændende stævnedag i flotte rammer. Stævnet havde 185 startere i teknik og 95 startere i kamp.


Tak til alle deltagerne og til klubberne, der har bakket op om dette stævne. Det er vigtigt for udviklingen af dansk taekwondo, at udøvere kan mødes på tværs af klubberne og konkurrere i nationale forbundsstævner.

I forbindelse med Tommerup Cup blev gennemført flere nye tiltag med bl.a. et nyt puljesystem i kamp og et nyt stævnesystem i teknik. Stævnegruppen har arbejdet ihærdigt igennem en længere periode med at blive klar til disse nye tiltag. Tak til jer alle for jeres indsats.


Der er blevet startet et nyt samarbejde med det østrigske selskab Sportdata, der har stor erfaring med at afvikle stævner indenfor mange sportsgrene. Dette skal ses som et supplement til samarbejdet med Martial Events. Tak til Christine fra Sportdata for at komme til Danmark og hjælpe os med at afvikle stævnet.

Der var nogle udfordringer undervejs i dag. Tak til alle deltagerne, klubberne og dommerne for jeres tålmodig. Erfaringerne fra dette stævne vil blive brugt i de kommende stævner. Vi vil bl.a. arbejde videre med at kunne bruge puljekampe i de kommende kampstævner.


Der skal lyde en kæmpe tak til Jesper og resten af hans team fra Tommerup taekwondo klub for at arrangere et godt stævne med flotte rammer og for at have mod til at gå nye veje så vi kan udvikle de danske stævner.

Til sidst en stor tak til alle dommere i kamp og teknik. Uden jeres store engagement og indsats var det ikke muligt at afvikle gode danske stævner. Det næste danske stævne er Danish Open 2023 den 3. juni i Skanderborg.


Med sportslig hilsen

Turneringsudvalget ved Søren


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE