Taekwondo i folkeskolen med fokus på høj puls!

30. september 2022

Dansk Taekwondo Forbund har udviklet lektioner til folkeskolens 0.-6. klasse med henblik på at gennemføre idrætsundervisning med høj puls


FIT FIRST, som initiativet hedder, vil øge niveauet af højintens, motiverende og inkluderende fysisk aktivitet gennem forskellige idrætsgrene. Derudover vil undervisningen sikre, at noget af den afsatte tid til bevægelse afvikles med høj intensitet for at fremme sundhed, læring og trivsel, samt skabe sundere børn og unge med nedsat risiko for en række livsstilssygdomme.

Torsdag d. 29. september underviste Karin Schwartz 15 top motiverede folkeskolelærer i FIT FIRST Taekwondo med fokus på mellemtrin (4.-6.klasse) i Vejen. Folkeskolelærerne er nu klar til at undervise i Taekwondo med fokus på høj puls på deres skoler – det er også muligt at tilgå materialet uden en kursusgennemgang med én af vores kompetente instruktører i Dansk Taekwondo Forbund.

Karin fik positiv respons fra folkeskolelærerne som udtrykte at det var fedt med faste pladser, opstilling og tydelige rammer. Det giver tryghed for eleverne, som dermed kan rette energien og opmærksomheden på at bruge den fysiske udfoldelse.

Er du folkeskolelærer, så kig endelig i materialet her: https://www.dif.dk/radgivning-og-stotte/mere-idraet-i-folkeskolen/fit-first

Hvis du kender en der er lærer eller er forælder til et barn i indskoling eller mellemtrin så prik den lærer du kender på skulderen, så vi kan få endnu mere Taekwondo ind i idrætsundervisningen i skolen.


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE