Kamplandsholdet leverede samlet set et af de bedste resultater i flere år ved G2 Talinn Open 22

29. august 2022

Flere landsholdskæmpere deltog i weekenden ved G2 stævnet i Talinn og opnåede følgende placeringer

Otto Jørgensen -68 kg. besejrede sikkert Norge i første kamp og Ukraine i anden kamp. I 3. kamp vandt Otto over landsholdskollegaen Omer og stod overfor Georgien i finalen. Otto og georgeren vandt en runde hver og kampen endte derfor i en tredje runde som blev afgjort i sidste sekund. Otto var uhyre tæt på i dag men fik en flot sølvmedalje med hjem. Otto vandt ligeledes sølv for et par dage siden ved EM for klubhold. Vigtige point ifht. verdensranglisten og udtagelse til Grand Prix stævner i fremtiden. Super indsats af Otto som virkelig har vist et solidt niveau det sidste halve år.

Omer Dawoud -68 kg. vandt sikkert i sin første kamp over Ukraine og ligeledes en sikker sejr over England i sin anden kamp. Tredje kamp var en gentagelse af DM finalen i det Omer stod overfor landsholdskammeraten Otto. Omer taber semifinalen til Otto efter at de begge vandt en runde hver og skulle derfor afgøre kampen i 3. runde, hvor Otto trak det længste strå. Omer vandt dog en flot bronzemedalje ved stævnet.

Jade Castillo -49 kg. besejrede i sin første kamp Ukraine og stod i semifinalen overfor England. Begge kæmpere lagde ud med at vinde en runde hver og kampen skulle derfor afgøres i en tredje runde. Englænderen vandt desværre denne. Jade fik en flot bronze medalje med hjem denne gang.

Louise Lyngbæk - 53 kg. vandt bronze efter en rigtig god indsats hvor hun besejrede Frankrig og Tyskland i første og anden kamp. Hun tabte desværre en uhyre tæt semifinale mod en anden tysker. Louise så virkelig stærk ud i dag, hvilket lover godt for fremtiden.

Shantelle Mendoza -53 kg. har været væk fra kampbanen i et stykke og har bla. aftjent sin værnepligt i forsvaret. Hun viste dog at hun stadig har niveauet, da hun i sin første kamp besejrede Spanien. I kvartfinalen stod hun overfor en anden spanier som hun kæmpede lige op med. De vandt begge en runde hver og kampen skulle dermed afgøres i sidste runde, hvor Spanien trak det længste strå. Shantelles modstander tog senere guldet. Flot indsats af Shantelle ved hendes første stævne efter pausen.

Juniorerne viste også gode takter idet Sara Abu Setta vandt guld, Maria Ghannam vandt sølv og Mariam Abdelsalam vandt bronze.

På kadet siden vandt Magnus Møller sølv og Kody Atiadevey guld.

Udover ovenstående var der flere danske kæmpere der ikke fik medaljer med hjem, men som kæmpede rigtig godt ved stævnet. Et kæmpe stort tillykke til kæmperne, klubberne, trænerne, UC Centrene og familierne.

Aziz og jeg er utrolig stolte af alle kæmperne og ser frem til mere metal til Danmark i fremtiden.