Landsholdsledelsen udtager Poomsae-Prospects til langsigtet satsning

24. august 2022

Den danske Landsholdsledelse vil i efteråret 2022 tilbyde en defineret gruppe talenter, indenfor konkurrencedisciplinen Poomsae, at indgå i en mere langsigtet satsning på talentudviklingsområdet, som Prospects til Bruttolandsholdet.

De udvalgte Prospects vil blive inviteret til at deltage i særlige Træningstilbud og kan i særlige tilfælde blive inviteret til at træne sammen med Bruttolandsholdet.


Som udgangspunkt, vil de nye Prospects blive inviteret til lørdagstræning i Rødovre Taekwondo Klub, hvor de 2 danske Landsholdstrænere Master Kytu Dang og Coach Kim Drube vil tilbyde ekstra fokuseret træning for både Bruttolandsholdets udøvere og nu også de udvalgte Prospects.


Der er planlagt Brutto/Prospect lørdagstræning på følgende datoer: 17/9, 15/10 og 19/11. På de listede lørdage er der planlagt træning klokken 10-13 og mulighed for yderligere selvtræning frem til klokken 16.


De udvalgte Prospects er som følger: Mikkel Wellejus Dybæk (Herlev), Lucas Glass Nicolaisen (Islev), Alexandar Vinther Larsen (Aalborg), Thomas Lynge Hansen (Risskov), Liv Kældsø Poulsen (Team Odense), Isabella Wu Xia (Herlev), Annemone Linderoth (Risskov), Eva Høgh (Risskov), Luna Hjort (Vejle), Ellen Roholt (Risskov) og Emma Au-Nguyen (Herlev).


Udøvere, trænere og forældre til ovennævnte Prospects, er naturligvis velkomne til at kontakte Landsholdsledelsen, skulle der være spørgsmål til ovenstående.


Landsholdsledelsen understreger, at man også i løbet af efterårets danske turneringer fortsat vil holde et vågent øje med alle de danske talenter, så man vil holde mulighederne åbne og forventer at udvide antallet af unge danske talenter til dette fremtidens landsholds-prospects-projekt.


#guldtildanmark


Landsholdsledelsen

Kim Drube og Kytu Dang


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE