Taekwondoens dag 2022

5. august 2022

Den 4. september 2022 er det Taekwondoens dag, hvilket bliver fejret over hele verden! I Danmark markerer vi dagen på to måder.

Dansk Taekwondo Forbund opfordrer alle vores klubber og medlemmer til at støtte op om dette års event. Her har man som klub og medlem mulighed for at støtte op på følgende måder:


Rekruttering:

I hele uge 35 (29. august - 4. september) opfordrer vi alle klubber til at afholde åbent hus i forbindelse med jeres almindelige træninger, hvilket ikke stiller krav til at afsætte ekstra trænerressourcer.


Sådan gør I som klub:

  • Herefter modtager I en mail med et link til at oprette jeres prøvetræninger i klubben.


I løbet af de næste par uger vil I modtage rekrutteringsfifs, såsom:

  • Generisk tekst om Taekwondoens dag, om taekwondo og om åbent hus i en taekwondoklub - dette med henblik på at kontakte lokal presse/avis.
  • Generisk Facebook-PR som let kan deles af klubben og dets medlemmer.
  • Facebook reklamer som har relativ stor effekt for få penge


Fastholdelse:

Søndag d. 4. september markeres Taekwondoens dag for alle interesserede medlemmer under Dansk Taekwondo Forbund med fælles træninger i København, Odense og Århus.


Vi tror og håber at den geografiske spredning gør at endnu flere har lyst til at tage del i at mødes med nye- og gamle taekwondovenner samt have en sjov og intens dag med både velkendt taekwondo samt mindre velkendt taekwondo!


Se mere om eventsene her: https://www.taekwondoensdag.dk/forbundsevent


Ved spørgsmål kontakt udviklingskonsulent Mikkel Køster Kongsbøg

[email protected]

4047 6235Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE