Resume af Junior VM 2022

5. august 2022

Ingen metal men en flot indsats af de 4 danske kæmpere ved Junior VM 2022. Samlet resultat blev en 1/4 finale og to 1/8 dels finaler og i alt 7 vundne kampe. Alle er nye juniorkæmpere hvilket lover godt for fremtiden. Alt i alt en absolut godkendt præstation af de unge mennesker. Tak til coaches og Head of Team, Jasmin Andersen, for en god tur.

Resultat dag 3:

Nikola havde første kamp 303 mod Tyrkiet. Der var en del nervøsitet før kampen, da det var det første VM for ham. Det havde indflydelse på kampen fra start, hvor Nikola hurtigt kommer bagud. Tyrkeren var hurtig og god til at sætte pointene ind. Selvom taktikken blev forsøgt ændret i anden runde, så endte begge runder med point gap og dermed 0-2. Det var en rigtig god erfaring at få med videre og gav en masse ting, der kan tages med til fremtiden.


Ibrahim havde første kamp 208 mod Kroatien. Der blev lagt en god taktik inden kampen, som gjorde, at der var godt styr på kroateren, som ikke fik mange point ind. Den blev vundet sikkert 0-2 og var et godt fundament til de næste kampe.


Anden kamp var mod Chinese Taipei, hvor Ibrahim følte sig klar inden kampen. Modstanderen kom dog hurtigt foran, som gjorde at Ibrahim skulle sætte tempo i kampen for at indhente point. Han kom igen ved at arbejde inde tæt på og vinder til sidst 13-12. Anden runde var der bedre styr på taktikken og modstanderen fra start af, og runden blev kørt mere sikkert hjem, og dermed 2-0 til Ibrahim.


Tredje kamp var mod Brasilien. Første runde var meget højintens med en masse spark fra begge sider. Modstanderen kommer dog bedst ud af den og vinder.


I anden runde kom den sydamerikanske stil mere frem, og modstanderen fik lavet en masse points på uventede spark og kom foran. Han fik dog samtidigt også en del minus. Mod enden af runden havde Brasilien 4 minus, og derfor lagde Ibrahim pres på. Det lykkedes at give modstanderen det 5. minus med 15 sekunder tilbage og dermed gik runden til Ibrahim.


Tredje runde er igen højintens og meget tæt. Brasilien trækker dog det længste strå til sidst og vinder. Dermed 1-2 og en flot 1/8-finale til Ibrahim.


Spørgsmål kan rettes til:

Sportschef, Amir Rashid på 30496635


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE