Dag 2 ved Junior VM

4. august 2022

Fantastisk indsats ved Junior VM resulterede i en 1/8 dels finale til Felix der tabte sin tredje kamp og en flot kvartfinale til Carot der tabte sin fjerde kamp og dermed endte med en 5. Plads ved Junior VM

Felix kæmper mod Serbien i første kamp og vinder 2-1. Han følte sig dog ikke helt som sig selv og skulle lige i gang. Han var lidt afventende og passiv, hvilket gjorde at Serbien tog første runde. Felix kom dog stærkt igen og vandt de to næste runder sikkert.

Anden kamp er mod Kroatien. Felix vinder igen 2-1 og føler at det går bedre på banen nu. Kroatien tager tæt første runde, mens Felix tager den anden. Sidste runde gik hen og blev meget taktisk, da begge kæmpere havde 4 minus hen mod enden. Felix får dog lagt pres på, så Serbien træder ud af banen og får 1 minus, og dermed sejr til Felix.

Tredje kamp er mod Mexico. Dette var den bedste kamp for Felix, hvor han følte sig bedst tilpas. Mexicaneren er hurtig, men Felix holder tempoet nede i kampen og sørger for at Mexico ikke scorer. Første runde ender tæt til Mexico efter 1 slag. Næste runde er det samme taktik, men desværre formår Felix ikke at vende kampen, der igen ender tæt efter 1 slag og 1 minus. Dermed 0-2 til Mexico og en flot 1/8-finale til Felix som uden tvivl viste at han besidder et stort talent.


Carot har første kamp mod Uzbekistan. Hun vinder tæt første runde, hvor der lige skal justeres til modstanderens højde.

I anden runde får Uzbekistan udnyttet rækkevidden bedre og tager sejren.

I sidste runde er Carot bagud med 12-4 med 20 sekunder tilbage. Hun kommer dog stærk tilbage med både flere hovedspark og turns. Den ender 15-15 og sejren går til Carot, da hun har flest turning points. Dermed 2-1.

Anden kamp er mod Niger. Her vinder Carot sikkert de to første runder, hvor der er flot styr på taktikken.

Tredje kamp er mod Azerbaijan, der også også have længere rækkevidde. Carot har dog fuldstændigt styr på hende og vinder uden de store problemer 2-0.

Fjerde kamp, kvartfinalen, er mod Thailand. Carot starter rigtigt godt, men har svært ved at indhente pointene, da modstanderen kommer foran. Thailand er god i kontra og får lagt point ind på de åbninger, der bliver, når Carot forsøger at indhente pointene. Det er en god kamp, der dog ender 0-2. Dermed en flot 5. plads til Carot.


Ved VMs 3. Dag skal de sidste to danskere i kamp.

Ibrahim Torkani og Nikola Golemac kæmper første kamp nr. 303 og 208.


Spørgsmål til ovenstående kan rettes til:

Sportschef: Amir Rashid, tlf. 30496635


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE