Succesfuld danske mesterskaber 2022 afviklet i solrige Aalborg

27. juni 2022

Lørdag den 25. juni blev de danske Taekwondo mesterskaber i Kyorugi og Poomsae afholdt under flotte rammer i forbindelse med DM-ugen i Aalborg.

Fra kl. 9:00 blev der dystet med høj intensitet i Gigantium i Aalborg. Der var stort engagement og energi i hallen hele dagen. Dagen fik en flot afslutning på Honnørkajen, hvor dygtige taekwondo udøvere dystede på en flot finalescene med mange tilskuere.


DR 1 optog en stor del af finalerne, som Bjarne Johansen professionelt og kyndigt kommenterede. Tak til alle udøvere, trænere, ledere, dommere og andre officials for jeres engagement og indsats, der medvirkede til et succesfuldt DM.

A special thanks to Ricardo and Ron from Martial events for your help.


Der er blevet arbejdet i en længere periode med dansk Taekwondo forbunds deltagelse i DM-ugen. Tak til alle jer, der har hjulpet med til at det lykkedes.


Vi sparker den nye stævnesæson i gang i august med Danish Open 2022 i Poomsae den 20. august. Registrering foregår her: https://www.martial.events/en/events/danish-open-poomsae-2022.


Derudover afholdes Wonderful Copenhagen taekwondo tournament (WCTT) den 27. august. (Indbydelse og registrering er lige på trapperne)


Rigtig god sommerferie til hele Taekwondo Danmark.


Med sportslige hilsner Turneringsudvalget


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE