Sportschefens beretning fra EM, dag 2

20. maj 2022

3 kæmpere var i aktion ved EM på anden dagen

Ricki mødte i sin første kamp Israel og startede med at komme lidt bagud da israeleren scorede flere point på slag. Han bevarede dig roen og fik langsomt men sikkert hentet israeleren med flere hovedspark. Kampen endte 18-11 til Ricki.

I anden kamp stod Ricki overfor OL guldvinderen fra Tokyo fra Italien. Ricki gik ind og kæmpede sin chance men italieneren var klart mere rutineret og kampen endte 2-18 til Italien. Ricki viste dog at han har potentialet til at være med på dette niveau og er helt klart en kæmper vi kommer til at se mere til.


Natalie stod i sin første kamp overfor Østrig. Kampen startede meget lige med scoringer til begge kæmpere. Ved stillingen 2-3 gik Østrigeren frem og skubbede Natalie mens hun sparkede og stod på et ben. Natalie landede forkert på sit ben og fik et stræk i knæet. Natalie kunne ikke fortsætte og det var dermed et utrolig ærgerligt exit fra EM for Natalie, som så stærk ud både fysisk og mentalt. Natalie flyver hjem fra EM og vi krydser alle fingre for at hun kommer sig hurtigt.


Lisa tabte desværre sin kamp til England med 17-9 og får dermed bronze ved dette års EM i para


Spørgsmål til ovenstående kan rettes til:

Sportschef, Amir Rashid

Tlf. 30496635


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE