Flotte Word Taekwondo Online Challenge Resultater

24. april 2022

Gangnam Sportstaekwondo har haft en lille gruppe deltagere med ved Muju WT online Challenge 2022, og opnår rigtig gode resultater, der tyder godt for udviklingen

Gangnam Sportstaekwondo har haft en lille gruppe deltagere med ved Muju WT online Challenge 2022 (online verdensmesterskaberne) hvor verdensforbundet som noget nyt udsatte 1000 $ i pengepræmie til guldvinderen i hver klasse, så nu var alt hvad remmer og tøjlere kunne holde af gode deltagere med, inkl. VM og EM guldvindere ved fysiske stævner, og det bevirkede også, at der aldrig har været så mange deltagere med (mere end 1600 starter) fra alle steder på jorden.
De fire deltagere fra klubben lavede en god figur og kom hjem med gode resultater hver især.

Eva Sandersen vandt guld og 1000 $ i pengepræmine i kongeklassen U30 år female, og som prikken over i'et så vinder Eva med en ret stor margin til sølvvinderen fra Iran på 0,15 point, hvilket i toppen af denne klasse er meget stort. Man kan sammenligne pointene mellem de næste tre placeringer, som kun differentierer med 0,03 point.
Eva er i øvrigt i disse dage i Korea til det fysiske VM med freestyle på fredag og poomsae på søndag, så det bliver afsindigt spændende.

Lotta Dahlqvist i klassen U60 female, der er bor og er på landsholdet i Sverige, men er medlem og træner hos os i Gangnam, opnår også et rigtig godt resultat med en rigtig flot delt bronzemedalje, og når man tænker på, at Lotta gennem det sidste halve år har døjet med problemer med lænderyggen, og nu her er med for første gang til et stævne, så er det virkelig flot. Rygproblemerne er også årsagen til at Lotta har måtte melde afbud til det igangværende VM i Korea.

Landsholdpigen Annebell i junior female klassen, der er med for anden gang til et online VM, imponerede også med en afsindig god 7. plads baseret på pointen efter de fire semifinalerne grupper og Annebell er dermed bedste ikke koreaner, og det i en klasse med over 160 deltagere af de bedste fra hele verdenen. Korea er ganske enkelt ikke til at sammenligne med andre nationer i taekwondo teknik, så at havde 6 Koreanere foran sig og adskillige efter sig, er en præstation i sig selv. Efter at Annebell i øvrigt har flyttet hele sin træning til Gangnam inden for det sidste halve års tid, så har hun oplevet en rigtig god udvikling både resultatmæssigt, som bedste dansker ved VM kvalifikationsstævnerne og styrkemæssigt, men faktisk også oplevet mindre problemer med overbelastninger og skader.

Sidste mand fra Gangnam ved online VM er Jørn Andersen, der også er fra Herlev (formand og cheftræner), men træner sin tekniktræning hos Gangnam, han står også tilbage med et virkeligt godt resultat med en flot, flot sølvmedalje. Jørn er også i Korea for at se om han kan genskabe dette flotte resultat ved det fysiske VM.
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE