Landsholdet klar til VM

19. april 2022

Det danske Tekniklandshold er over Påsken, rejst til Korea for at deltage ved VM2022, der afholdes i bydelen Goyang, lidt nord for Seoul, hvor også Landsholdet opholder sig under opholdet.

Gennem tonsvis af Corona-kontroller og med risiko for karantæne ved ankomst, kan det nu meldes at alle fra den danske delegation er sikkert ankommet til Korea og klar til de sidste forberedelser inden Mesterskaberne. Mandag, den første rigtige træningsdag for Landsholdet, blev afholdt i historiske omgivelser, da det danske landshold havde fået en særlig invitation til at træne i Kukkiwon; de 3 timers træning var naturligvis inklusiv en masse fotografering sammen med Presidenten for Kukkiwon, Lee Dong Sup og hans Board of Directors.


Tirsdag, blev alle danske deltagere, trænere og ledere indregistreret, mens der var morgentræning i en lokal klub i Goyang, som Landsholdet havde fået adgang til, mens der om eftermiddagen var træning i den officielle VM-hal, alt imens det koreanske beredskab øvede sig i at tackle enhver form for situation i og omkring VM-hallen. Her blev det danske landshold blandt andet fanget i krydsilden mellem en gidseltager og en særlig indsatsstyrke fra det koreanske politi – som var vi med i en actionfilm – og hele Landsholdet stoppede naturligvis op og kiggede nysgerrigt på mens øvelsen udspillede sig. En sjov oplevelse og derudover også betryggende.


Senere i aften (tirsdag), er Landsholdet blevet inviteret med til K-POP koncert – mens der i morgen er Head of Team Meeting, Lodtrækning og officiel Welcome Dinner for de deltagende landes stab, inden mesterskaberne begynder torsdag morgen og efter et historisk flot EM-resultat i november 2021, er der en del forventninger til de danske præstationer.


De danske deltagere, stiller op i følgende discipliner, på følgende dage:

Torsdag: Junior Damer Team, Senior Herrer Team, Freestyle Team

Fredag: Junior Damer, Senior Herrer -30, Senior Damer Team, FreeStyle Senior Damer

Lørdag: Cadet Drenge, Senior Pair -30,

Søndag: Senior Damer -30, Senior Herrer -60, Senior Herrer -65, FreeStyle Senior Herrer


Se billede 1 HER

Se billede 2 HER

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE