Endnu en G2 medalje til Tobias Hyttel

22. februar 2022

For anden uge I træk vandt Tobias bronze ved et stærkt besat G2 stævne. Denne gang ved President Cup Albania 2022.

Tobias Hyttel -63 kg. Rødovre/UC Vestegnen. Rigtig mange verdensklasseatleter med flere mesterskabstitler, var at finde på kamplisten da den blev offentliggjort. Tobias skulle i sin første kamp møde Rusland som forventet blev en svær modstander. Russeren førte det meste af kampen, men Tobias holdt hovedet koldt og det var først i de afgørende sekunder af 3. runde, at det lykkedes Tobias at vinde med pointscoren 23-22.


I anden kamp mødte Tobias VM-bronzevinderen fra Tyskland. Tobias kontrollerede kampen fra start til slut og vandt sikkert 11-5.


I 3. kamp stod Tobias igen overfor den tyrkiske bronzevinder fra OL i Tokyo i klassen -68 kg. Tobias mødte Tyrkeren i semifinalen i sidste uge ved Turkish Open, og tabte stort med pointgap (20 points forskel). Kampen startede som forventet i et højt tempo og tyrkeren kom stærkt fra start, med en 8-1 føring efter 1. runde. Tobias kom dog stærkt tilbage i 2. runde, og fik med mange flotte scoringer udlignet til 10-10. Begge gik ind til 3. runde i et fortsat højt tempo og gav alt hvad de havde i sig. Kampen bølgede frem og tilbage men Tobias trak det korteste strå i slutningen af kampen som endte 18-12 til Tobias. Det var uden tvivl dagens sensation da tyrkeren inden kampen mod Tobias, havde vundet de fleste af sine kampe med pointgap.


I semifinalen stod Tobias overfor endnu en tysker som viste storform. Tyskeren havde i kvartfinalen slået den 1. seedede og nr. 1 rankede spanier. Det blev endnu en intens kamp, som igen bølgede frem og tilbage. Desværre fik tyskeren scoret til 9-8 i de sidste sekunder af kampen og tog dermed sejren. Sammenlagt et utrolig flot resultat af Tobias som undervejs slog nogle af de bedste kæmpere i klassen. Tobias slog igen fast at han hører til blandt de absolut bedste i verdenstoppen.


Jasmin Andersen -67 kg. Elite Vest/UC VEB, leverede også et godt resultat i søndags, idet hun kæmpede sig frem til kvartfinale efter 3 flotte kampe.


I sin første kamp stod hun overfor USA. Amerikaneren lagde ud med at komme foran, men Jasmin holdt hovedet koldt og kæmpede sig flot tilbage i kampen som blev vundet 11-10 efter nogle intense dueller.


I anden kamp stod Jasmin overfor Norge. Jasmin lagde flot ud med en flot scoring til hovedet i første runde som blev vundet 3-0. I anden og tredje runde gik den norske kæmper i offensiven men fik ikke scoret mod Jasmin der i stedet fik udbygget sin føring og scoret til kampens endelige resultat 5-0.


I kvartfinalen stod Jasmin overfor Rusland som på dagen var bedre end danskeren. Russeren vandt 15-9 og Jasmin måtte se sig slået ud af turneringen i kvartfinalen. En udmærket indsats af Jasmin.


Omer Dawoud -68 kg. Vejle/VEB. Kæmpede ligeledes i søndags og mødte i første kamp Polen. Polakken bragte sig hurtigt foran i kampen med 2 scoringer på vesten. Omer forsøgte at udligne men det lykkedes ikke at indhente polakken som tog sejren 12-9.


Se billede 2 HER

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE