DM 2022

18. februar 2022

Årets DM bliver afholdt i GIGANTIUM i Aalborg, som en del af DM-ugen hvor 28 forbund afholder sit DM samme dag som Taekwondo!

Sæt X i kalenderen lørdag d. 25. juni hvor de Danske Mesterskaber i Taekwondo skal afgøres i GIGANTIUM i Aalborg.

Det bliver en sportslig folkefest med eliteidræt.
Udover spektakulære taekwondokampe og -opvisninger er der mulighed for at se svømning, cykling, dart og meget meget mere.Om aftenen vil festen fortsætte på havnen i Aalborg, hvor udvalgte finaler i forskellige sportsgrene vil blive afviklet - her forventes Taekwondo også at være repræsenteret i udvalgte vægtklasser og kategorier.

Hvad er DM-ugen for noget?

DM-ugen er en stor samlende national sport event, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund.

Du kan se frem til masser af sport, fans og medaljer – og danmarksmesterskaber i omkring 25 idrætsgrene. DM-ugen afholdes fra den 23.-26. juni 2022.Læs mere om DM-ugen herBook hotel til dig og din klub snarest!

Da der er rigtig mange mennesker der skal til Aalborg i den samme periode, opfordrer Dansk Taekwondo Forbund til at klubber og medlemmer hurtigst muligt sikrer sig overnatning i Aalborg.

DM-ugen er en stor hyldest til eliteidrætten, men der bliver sandsynligvis også plads til "lidt gang i gaden", om aftenen lørdag d. 25. juni.Der er fordelsrabatter at hente ved at oplyse den bookningskode det enkelte hotel har oprettet i forbindelse med DM-ugen.Se hotelmuligheder og bookningskoder her


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE