Junior EM

15. november 2021

Dag 4 - resultater.

Milad Haidari skulle i sin første kamp møde Sverige. Milad styrede kampen fra start og scorede flere point på vesten både med spark og flere slag. Der var på intet tidspunkt tvivl om kampens udfald og Milad vandt sikkert med scoren 18-14.

I anden kamp stod Milad overfor Hviderusland. Milad lagde igen godt ud med flere scoringer og kom foran 2-0 i første omgang. I anden omgang udbyggede Milad stillingen til 11-4 med et flot hovedspark og flere spark til vesten. I tredje runde kom hviderusseren lidt mere ind i kampen men Milad formåede igen at udbygge sin føring og tog sejren med 16-11.

I kvartfinalen stod Milad overfor Italien, som viste storform. Han var klart bedre end Milad i dag og vandt overbevisende med 23-3. Italieneren vandt senere semifinalen med pointgap og var ligeledes meget overbevisende i finalen hvor han tog guldet. Milad tabte således til guldvinderen i dag og endte lige udenfor medaljerækkerne. Han har dog leveret en rigtig god indsats ved dette års Junior EM.


Carot skulle i sin første kamp møde Serbien. Carot styrede kampen fra start og bevægede sig rigtig godt rundt på banen. Carot vandt overbevisende både første og anden omgang og stillingen stod 5-0 til Carot inden tredje omgang. Serberen formår få sekunder før tid at udligne til 7-7 og samtidig rammer Carot tydeligt serberen i hovedet, men pointet bliver desværre ikke registreret. Kampen ender i sudden death og igen rammer Carot serberen i hovedet med et spark som ikke bliver registreret. Serberen rammer samtidig Carot på vesten og tager ufortjent sejren. Carot kæmpede rigtig godt i dag og er et stort talent med sine kun 15 år. Der er ingen tvivl om at vi i fremtiden vil se Carot vinde medaljer for Danmark.


Opsummering af Junior EM 2021:

Vi havde 7 kæmpere med til Junior EM og formåede at vinde 1 bronzemedalje og nå frem til 2 kvartfinaler. Vi havde 2 situationer, hvor scoringerne ikke blev registeret, hvilket kunne have betydet en finaleplads og 1 medalje mere. Alt i alt er jeg som Sportschef meget tilfreds med holdets præstation, både på banen og udenfor banen som et hold. Tak til alle kæmpere og coaches for en rigtig god tur.


Spørgsmål til ovenstående kan rettes til:

Sportschef:

Amir Rashid, tlf. 30496635

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE