Update om Taekwondoens dag

27. august 2021

Et strålende program for det gratis forbundsevent, lørdag d. 11. september, kan nu offentliggøres. Ligeledes kan vi løfte sløret for at Kukkiwon Taekwondo Demonstration Team opfører en opvisning i København, søndag d. 12. september, som vil være gratis for alle som ønsker at overvære dette. Derudover melder flere og flere klubber sig løbende til afholdelse af åbent hus og lignende, men vi vil gerne have endnu flere klubber med til den fælles hyldest og genstart af Taekwondoen, klubben, trænerne samt medlemmerne.

Forbundsevent i Idrættens Hus – Lørdag d. 11. september kl. 13.45 – 20.15

I aller ydmygeste mening er vi af den opfattelse at vi har sammen et rigtig godt program, med dygtige instruktører og oplægsholdere, i samarbejde med Den Koreanske Ambassade.

Vi får besøg af nogle yderst kompetente herrer som vil gøre sit for at gøre dagen til en god, udviklende og udfordrende dag uanset erfaringsniveau.

Dagen vil være en sammensætning af taekwondotræning, socialt samvær over et godt aftenmåltid samt faglige oplæg. Se tidsprogrammet på https://www.taekwondoensdag.dk/forbundsevent


I vil blive præsenteret for følgende undervisere og oplægsholdere:

Master Yeonjae Lee

• Udsendt Kukkiwon Master til Tjekkiet. Direktør for det Tjekkiske landshold i Poomsae

Master Dongmin Cha

• Udsendt Kukkiwon Master til Irland. Taekwondo OL-guldvinder i 2008 i Beijing, Kina

Thomas Bach

• Næstformand i Danmarks Idrætsforbund, DIF. Thomas vil holde et oplæg om; idrættens betydning for samfundet, hvordan fremtiden ser ud for de frivillige foreningers samt hvilken udvikling foreningslivet står over for, kampsportens vigtighed samt sammenhængen mellem bredde og elite.

Kenneth Dreyer (https://mentalform.dk/)

• Mentalcoach med fokus på vindermentalitet ved at skabe retning, håndtere pres og opnå resultater. Kenneth vil holde et todelt oplæg således at der både er noget til udøveren og noget til træneren. Hvordan udvikler man sig som atlet og hvilke mentale værktøjer bør du have dig for øje? Hvilket greb kan du som træner benytte for at blive ved med at motivere dine taekwondoelever?


Tilmelding:

Tilmelding skal ske senest lørdag d. 4. september ved at sende en mail til [email protected] med fulde navn og klub.

Du skal være over 15 år samt have en gyldig licens ved Dansk Taekwondo Forbund for at deltage i eventet – Alle Kup og Dan grader er velkomne.


BEMÆRK: Vi har forlænget tilmeldingsfristen og vi har fjernet maksimumskravet på fire personer per klub.Opvisning af Kukkiwon Taekwondo Demonstration Team – Søndag d. 12. september kl. 10.30 – 12.00

Efter en festlig dag kommer endnu en festlig begivenhed. Kukkiwon Taekwondo Demonstration Team kommer til København hvor de opfører en af deres opvisninger, som må siges at være i verdensklasse! Sæt X i kalenderen og gør jeg selv den tjeneste og se et opvisningshold i Taekwondo når det er aller bedst!

Lokationen hvorfra de skal opvise er endnu ikke bekræftet, men det bliver i København. Vi opdaterer jer naturligvis lige så snart vi kan bekræfte hvor opvisningen bliver afholdt.

Opvisningen er også gratis og det kræver ingen tilmelding ligesom det heller ikke kræver en gyldig licens ved Dansk Taekwondo Forbund at overvære det spektakulære show. I kan derfor godt sprede budskabet til både venner og familie, som formodentlig vil være lige så imponeret over deres akrobatiske evner samt synkrone fornemmelser for samlede bevægelser.


Se mere her https://www.taekwondoensdag.dk/opvisningKlubevent – Lørdag d. 11. september

Vi er yderst glade for de klubber som har tilmeldt sig samt forpligtet sig til en åben træning for deres medlemmer og/eller lokalområde.

Vi håber at det vil give mening for endnu flere klubber at oprette et event i løbet af lørdagen og benytte taekwondoens dag som en mulighed for at rekruttere nye medlemmer til klubben eller styrke den sociale sammenhæng for de eksisterende medlemmer.


Det er nemt og hurtigt at oprette klubben og derefter oprette et event.

1. Først oprettes klubben ved at gå ind på følgende link https://www.taekwondoensdag.dk/klubtilmelding

2. Herefter modtager i en E-mail med vejledning om hvordan I opretter et event


Hvis man ønsker forslag til hvilke typer event man kunne afholde i klubben, så læs mere i denne nyhed https://www.taekwondo.dk/nyhedsvisning/?AjrDcmntId=5311Afslutningsvis

Vi håber at Taekwondoens dag er interessent og relevant for alle klubberne under Dansk Taekwondo Forbund og at I ønsker at tage del i en eller flere dele af den.

Forbundet arbejder på at få nationale medier til at dække Taekwondoens dag og vi vil i samme ombæring opfordre til at klubberne tager kontakt til lokale aviser og lignende for at få lokal opmærksomhed på klubeventet som er en del af noget større – Taekwondoens dag.


Ris og ros kan sendes til [email protected], således at vi løbende kan optimere indholdet og markedsføringen.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE