Taekwondoens dag

28. juli 2021

Lørdag d. 11. september vil vi gerne samle alle klubber til et stort fælles event – Taekwondoens dag. Vi håber at I har lyst til at være med til at gøre dagen speciel og mindeværdig i lige netop jeres klub. Denne dag skal være en hyldest til taekwondoen, koreansk kultur og klubmiljøet.

Idrætslivet har haft det hårdt under Corona pandemien og restriktionerne har gjort det svært for os at mødes og dyrke vores sport. Vi vil derfor, med taekwondoens dag, have en dag der hylder taekwondoen, klubben og fællesskabet.


Inden længe kan vi præsentere en hjemmeside der kan samle alle de events der bliver afholdt i forbindelse med taekwondoens dag og herunder de begivenheder I opretter i jeres klub. På den måde kan I dele begivenheden med jeres medlemmer, men I kan også dele begivenheden med jeres lokalområde således at I kan få flere medlemmer i jeres klub.


Vi har samlet et idékatalog over hvordan taekwondoens dag ude i klubberne kan benyttes som både fastholdelse af medlemmer og som rekruttering af nye medlemmer.

• Afhold en tematræning med en træner fra egen klub eller en anden klub

• Afhold åben taekwondotræning for nybegyndere i alle aldersgrupper – herunder familietræning hvor mor/far træner samtidig med barnet træner

• Afholde et åbent hus-arrangement hvor man kan komme og se jeres træningsfaciliteter, møde trænere og medlemmer samt høre om klubbens- og sportens historie

• Opvisning på byens torv, i klubben eller et helt tredje sted

• Socialt arrangement i klubben – fællesspisning, fest, mm.


Ovenstående forslag kan naturligvis kombineres ligesom der kan være andre aktiviteter der giver endnu bedre mening for lige netop jeres taekwondoklub.


Forbundsevent

Ud over hovedeventet i egen klub, vil forbundet også være medarrangør af et arrangement på taekwondoens dag. Der afholdes derfor et arrangement i samarbejde med den Koreanske ambassade i Idrættens Hus i Brøndby, hvor to taekwondo eksperter fra Kukkiwon vil undervise i teori og praksis.

Vi vil præsentere de to eksperter på et senere tidspunkt.


Arrangement i Idrættens Hus er gratis og hver klub har mulighed for at deltage med op til fire personer som betaler licens til forbundet. Arrangementet starter kl. 14.00 og slutter kl. 20.30 – der vil være inkluderet aftensmad og snacks.

Bestyrelsen tilmelder klubbens medlemmer til arrangementer ved at skrive navn og klub til [email protected]


Tilmeldingsfristen er 22. august kl. 23.59

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE