DR Podcast

30. maj 2021

Personlig historie, hvor kampsport eller kampkunst har haft helt særlig betydning.

Kære udøvere i DTAF.


Vi har modtaget nedenstående.

Vi har valgt at bringe opslaget.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at hvis du/I vælger at deltage, skal/bør det være fordi du selv føler, at du ”bliver stærkere” af det, eller det kan bidrage til din egen personlige udvikling.


Med sportslig hilsen

Sekretariatet.


Kære Dansk Taekwondo Forbund

Jeg er ved at producere end podcast for DR, som tager udgangspunkt i mennesker, som har en personlig historie, hvor kampsport eller kampkunst har haft helt særlig betydning. Jeg tænkte om I hos DTF har medlemmer, som kunne være gode bud?

Det kan være alt fra at man engang blev overfaldet, og gennem kampsport fandt ro igen, til man fandt styrken til at sige fra over for sin voldelige kæreste eller far eller mor, til man fandt kærligheden på tatamimåtten. Jeg har allerede ret forskelligartede historier, og vigtigst af alt er, at der er en personlig udvikling, der er til at tage og føle på, og at kampsport havde en særlig betydning for den udvikling.

Håber I kan hjælpe, det vil være utroligt værdsat. Du må meget gerne høre jeres medlemmer, og evt. bede dem tage kontakt til mig her på [email protected] eller på tlf 40860040.

Hvis I har spørgsmål, eller vil give mig muligheden for at uddybe, må du endelig sige til. På forhånd tak for hjælpen.

De bedste hilsner

Jacob Weil

–– – – – – – – – –

Jacob Maimin Weil

Journalist, DR Ung P3


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE