Indendørs genåbning for voksne er AFLYST!

6. maj 2021

Det er med tungt hjerte at vi skal overbringe at genåbningen for voksne (18-69 år), som vi har set frem til siden i tirsdags, er aflyst!

Kulturministeriet har trukket i land og har lavet en liste over sportsgrene som IKKE må træne indenfor, hvor taekwondo er i blandt.


Vi er som forbund frustreret, vrede og skuffet over denne beslutning, da der i tirsdags blev meldt ud at vi kunne genåbne for de voksne, dog uden kropskontakt. Vi er specielt frustreret over at få lovning på genåbning, hvorefter genåbningen bliver aflyst!


Det har været DIF, DGI samt DAI’s tolkning at alle sportsgrene har kunne genåbne for voksne med det forbehold at undgå kropskontakt. Vi har, som alle andre forbund hvor kropskontakt indgå, overbragt den på daværende tidspunkt glædelige nyhed.


Vi er uforstående men også magtesløse i denne politiske kamp, hvor forbundet og DIF har gjort alt hvad der står i vores magt, i kampen om en forsvarlig genåbning af taekwondoen.


Retningslinjerne fra sidste genåbning for børn og unge samt voksne over 70 år er uændret. Vi håber og forventer at kunne dele positivt nyt ift. genåbningen for voksne, senest fredag d. 21. maj.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE