Invitation til åben kamptræning for kadetter og juniorer

29. april 2021

Hermed inviteres kadetter og juniorer til gratis og uforpligtende åben træning i DTaFs Udviklingscenter Vestegnen.

Man behøver altså ikke at være tilmeldt udviklingscentret på forhånd for at kunne deltage. Tilmelding er dog nødvendig.

Dato: onsdag d. 5. maj

Tid: Kl. 18.15-19.45

Sted: Rødovre Taekwondo Klub, Højnæsvej 61, 2610 Rødovre


Tilmelding: Klubtræner tilmelder interesserede udøvere ved at sende mail til [email protected] senest tirsdag d. 5. maj med flg. informationer: Navn, kategori (cadet/junior) og klubrelation på udøver. Vi har plads til 25 personer i alt i Dojang (pga. Corona-restriktioner).


Træningsindhold: Træningen vil fortrinsvis bestå af kamp-teknik og kontrollerede kampsituationer. Vi er klar over, at nogle måske har trænet på lavt blus eller lige er ved at starte op. Derfor tilpasses træningen derefter.


Kort om DTaFs udviklingscentre: Udviklingscentrene (UC) under Dansk Taekwondo Forbund er et tilbud til alle klubber, som har udøvere, der ønsker at udvikle deres evner i et kompetent træningsmiljø. UC er derfor en bred satsning inden for talentudvikling, hvor alle er velkommen. Vi arbejder med den langsigtede udvikling og har fokus på processen, hvor den enkle udøver er i centrum.


Retningslinjer for ophold i klubben: Vi skal fortsat passe på os selv og hinanden, derfor appellerer vi til at udøverne fremmøder omklædte. Alle skal spritte hænderne af ved indgangen til klubben, og ingen forældre må opholde sig i klubben mens udøverne træner. Har man symptomer på sygdom, må man ikke fremmøde til træningen.


Med sportslig hilsen

David Kliba og Jesper Roesen

Trænere i DTaF’s UC-Vestegnen


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE