G2 Oceania Online Open

26. april 2021

Det danske Poomsae og FreeStyle Landshold har mulighed for at deltage ved G2 Oceania Online Open, der afvikles i slutningen af maj 2021. Bemærk venligst at det kun er for Seniorer og Masters.

Vi kan dog kun tilmelde én udøver pr. kategori/gruppe, derfor beder vi alle, der ønsker at deltage og samtidig overholder deltagerkravene (minimum 1. Dan + GAL-licens 2021) om at tilkendegive deres deltagelse på følgende måde:


1) Poomsae: Fremsend mail til Landsholdsledelsen: [email protected] med link til 2 YouTube-optagelser af de nedenfor angivne Poomsae’er (2 videoer)

Masters +66 Jitae + Koryo

Masters 61-65 Pyongwon + Keumgang

Masters -60 Taebaek + Cheonkwon

Masters -50 Taebaek + Jitae

Senior -40 Pyongwon + Pal Jang

Senior -30 Koryo + Sipjin


2) FreeStyle: Fremsend mail til Landsholdsledelsen: [email protected] med link til 2 YouTube-optagelser, hvoraf den ene er af din FreeStyle runde og den anden video er Spinning Kicks


Alle udøveres videoer, bedømmes af Landsholdsledelsen, der således herefter udtager udøverne i de enkelte kategorier/grupper.


Deadline for fremsendelse af mail + link til video-runder er: onsdag den 28/4 klokken 16:00


Alle deltagere betaler selv deres eget deltagergebyr. Yderligere detaljer herom, fremsendes til de danske udøvere, efter udtagelsen har fundet sted.


Den endelige udtagelse offentliggøres fredag den 30/4, hvorefter deltagerne tilmeldes.


Skulle du have spørgsmål omkring tilmelding til G2 Oceania Online Open, bedes du rette disse til Landsholdstræner Kim Drube ([email protected]) eller Technical Director Kytu Dang ([email protected])


På vegne af Landsholdsledelsen;

Kim Drube, Landsholdstræner


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE