#kickstarttaekwondo

14. april 2021

Introduktion af et nyt tiltag – en kampagne med fokus på at kickstarte taekwondoen, som af flere omgange desværre har ligget helt eller delvist i dvale.

Formålet med kampagnen er at skabe så meget hype som overhovedet muligt, så vi kan få eksisterende-, tidligere- samt nye medlemmer ind i Taekwondoen.

Vi håber at I som klubber og medlemmer har lyst til at være med på denne rejse, hvor vi vil synliggøre den aktivitet der sker ude i klubberne, i stuerne og i skolegårde/på græsarealer. Som kampagnen og bølgen skylder frem, vil der blive delt initiativer som I kan koble jer op på – alt dette for at skabe et fælles sted, hvor vi viser vores vej tilbage til træningen i dojangen med vores klubkammerater.

Når I lægger et billede op på de sociale medier, benytter i hashtagget - #kickstarttaekwondo. Du kan også søge billeder frem som andre klubber eller medlemmer har delt under dette hashtag. På den måde kan vi dele gode initiativer, sjove indslag og ny viden med hinanden.


Følg med på Facebook og Instagram, hvor der løbende vil blive delt relevant indhold om genåbningen og hvor du kan blive inspireret af andre klubbers initiativer, i jagten på de forsvundne medlemmer.

Facebook: https://www.facebook.com/dansktaekwondoforbund

Instagram: @dansktaekwondo


I forbundet satser vi på en rigtig god sommer og et endnu bedre efterår, hvor vi kan mødes på tværs af klubber og landsdele på sommercamp, til stævner og til uddannelser.


SAMMEN kan vi gøre en forskel – lad os vise hvad taekwondoudøvere er lavet af!


Har du nogle spørgsmål eller gode idéer til kampagnen, kan de rettes til udviklingskonsulent, Mikkel Køster, på [email protected]

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE