EM, 2021 Sofia

10. april 2021

Dag 3

Katrine var EM debutant ved dette års EM og skulle i sin første kamp møde, Paulina Armeia Italien, som er en rutineret kæmper. Strategien var at holde sin afstand til modstanderen i den første runde og reagere på de chancer der opstod. Katrine var god til at bevæge sig rundt og ødelægge modstanderens rytme. Katrine fik dog ikke fulgt op på de åbninger der opstod og var for defensiv samlet set. Kampen endte 1-7 i italienerens favør.


Jasmin mødte I sin første kamp, Andreea Mocanu fra Rumænien og havde lagt en strategi med klubtræner Bjarne om at bruge sin længde, være bevægelig og afspændt, samt gribe chancen når den opstod, hvilket lykkedes til fulde. Jasmin styrede kampen fra start til slut og der var på intet tidspunkt tvivl om udfaldet.

I en anden kamp skulle Jasmin op imod Lauren Williams England, som er nr. 4 på verdensranglisten og nr. 5 på OL ranglisten. Lauren Williams er dobbelt Grand Prix vinder, Grand Slam vinder, dobbelt juniorverdensmester og dobbelt europamester. Lauren er ligeledes allerede kvalificeret til OL i Tokyo. På trods af at Jasmin var udfordret pga. en hjernerystelse for 14 dage siden gik hun ind til kampen med en strategi om at kæmpe sin chance 100 procent, hvilket 1. runde i kampen også viste. Jasmin gik uimponeret ind til kampen og fik ramt Lauren med flere hovedspark og vandt overbevisende 10-3 til Jasmin. I anden runde gik Lauren offensivt frem og forsøgte at indhente Jasmin. Det lykkedes hende at komme ind i kampen igen med scoringer på slag. Anden runde endte dermed 11-11 og det hele skulle dermed afgøres i 3. runde, hvor englænderen trak fra. Jasmin havde flere spark til hovedet, samt slag på kroppen, der desværre ikke blev registeret, hvorfor kampen endte 26-15 i englænderens favør. Klubtræner Bjarne og landsholdstræner Aziz var meget tilfredse med Jasmins indsats og det lover godt for OL kvalifikationen der finder sted i starten af maj måned.


Abdullah kæmpede denne gang i en vægtklasse højere end han plejer og mødte i sin første kamp Nedzad Husic fra Bosnien. Nedzad havde en fordel i sin rækkevidde og lagde ud med et højt tempo. Han scorede flere point på Abdullah, som kom bagud fra start. Abdullah forsøgte kampen igennem at komme tilbage, men Nedzad var for rutineret og formåede fortsat at udnytte sin rækkevidde og hurtighed på trods af at Abdullah gav alt han havde i sig. Abdullah tabte kampen 18-36. Nedzad viste højt niveau hele dagen og kæmpede sig i finalen hvor han tabte knebent og dermed tog sølv ved dette års europamesterskab. Abdullah træner og kæmper med et stort fighterhjerte og klubtræner Steen og landstræner Aziz var tilfredse med Abdullahs indsats mod den stærke bosnier, hvilket lover godt for fremtiden.


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE