Økonomisk støtte til jeres klub

20. marts 2021

Der er mulighed for at søge økonomisk støtte til jeres forening – som støtte/kompensation af forskellige formål – ved DIF og DGI.

DIF og DGI har i øjeblikket tre puljer som vi mener at I bør være bevidste om at I kan ansøge.Den første pulje er Corona-Hjælpepuljen

Vi har før anbefalet vores klubber at søge denne støttepulje, som støtter de negative økonomiske konsekvenser som følge af nedlukningen.

Puljen støtter tilskud til dækning af tab i perioden 1. januar 2021 - 31. marts 2021. Tidligere har det været for andre perioder i 2020.

Ansøgningsfristen er fredag den 26. marts kl. 12.00.Nummer to er Foreningspuljen

Har I en god idé til udvikling i jeres klub som kan få flere til at være fysisk aktive, styrke igangværende indsatser eller noget helt tredje? Så er det nu i skal udfylde en formålsorienteret ansøgning. Puljen kan ansøges hvert år.

Ansøgninger op til og med 30.000 kr. behandles løbende. Ansøgninger fra 30.001 til 300.000 kr. behandles tre gange i løbet af 2021. Ansøgningsfristerne i denne beløbskategori er 31. maj 2021, 31. august 2021 og 31. oktober 2021.


Den tredje pulje vi vil anbefale, er Always Sports Camp

Hvis I ønsker at motivere endnu flere piger ved at afholde aktiviteter kun for målgruppen; piger 12 til 15 år, så er det nu i skal ansøge denne pulje. I kan få støtte til afholdelse af træningscamps eller lignende, med eller uden overnatning, i egne faciliteter.

Ansøgningsfristen er lørdag den 1. maj.Se mere om puljernes formål og ansøgningskriterier her


Udover de tre ovenstående puljer, så er der også muligheder for støtte i den kommune I hører hjemme – det er forskelligt fra kommune til kommune hvordan den kommunale støtteordning er.Har I nogle spørgsmål eller behov for støtte til at udforme én ansøgning til én eller flere af ovenstående ansøgninger, så er I velkommen til at kontakte jeres udviklingskonsulent, Mikkel Køster.Kontaktinfo

[email protected]

+45 4047 6235
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE