Kære klubber under Dansk Taekwondo Forbund

2. marts 2021

Taekwondo er generelt udfordret i Danmark pga. Corona pandemien.

Vi går alle sammen længselsfulde rundt og venter på, at kunne komme i gang igen med at træne Taekwondo i dojangen. Forbundet har dog stadigvæk, på trods af denne situation, brug for at klubberne indløser licens for deres medlemmer.


Det kan have betydning for forbundets økonomiske muligheder, når Taekwondo Danmark kan åbne op igen.


Dansk Taekwondo Forbunds opfordrer derfor, i tråd med DIFs anbefaling, til at medlemmerne betaler kontingent til jer som klub. Vi ved at klubberne er afhængige af de indtægter der kommer fra medlemmerne – Forbundet er også afhængig af den indtægt, som kommer fra licenserne. De har derudover betydning for størrelsen af den økonomiske støtte som forbundet kan få fra DIF.


Vi har derfor brug for jeres forståelse og hjælp til at få indløst medlemmernes licens. Vi er opmærksomme på at medlemstallene med alt overvejende sandsynlighed vil være lavere i år, end de var sidste år. Coronaen har været hård ved alle medlemmerne/taekwondoudøverne, jer som klubber og os som forbund.


Vi begynder at kunne skimte lyset for ende af tunnelen og håber at vi får et uforglemmeligt 2021 med rigtig mange forbundsaktiviteter, der skal samle os og glæde os. Vi ser frem til at være fysisk sammen til stævner, på sommerlejren, i uddannelseslokalet samt meget mere. Kvaliteten og mængden af forbundsaktiviteter er afhængig af den støtte vi får gennem licensen.


Vi glæder os rigtig meget til at komme rigtigt i gang igen, så vi kan udskifte de næstbedste (og kreative) tilbud med det bedste tilbud – Taekwondo i dojangen SAMMEN!


På forhånd tak

Dansk Taekwondo Forbund


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE