Talentudvikling for teknik

23. juni 2020

Udviklingscenterkonceptet for teknik

Udviklingscenterkonceptet for teknik er nu færdigt og klar til at blive lanceret. Der skal lyde en stor tak til alle jer, der har deltaget i processen og givet jeres holdning til kende. Det har fra starten været centralt, at klubberne blev involveret i udviklingsprocessen, da talentudviklingen på mange måder i forvejen foregår og starter i de lokale klubmiljøerne.

Derudover er der i udviklingsprocessen også set på andre veletablerede sportsgrene, for at søge inspiration fra deres talentudviklingsmiljøer og derved læne os op ad eksisterende viden og erfaring.

Vi har i TEU Teknik og DTaF stor tiltro til, at det nye udviklingscenterkoncept vil styrke det nationale talentudviklingsmiljø. Vi anerkender dog samtidig, at konkurrencemiljøet er i evig udvikling. Derfor vil vi løbende evaluere udviklingscenterkonceptet, for at sikre at vores talentudviklingsmiljø følger med udviklingen inden for sporten.

Den videre proces, er nu at DTaF åbner op for ansøgninger til at blive et udviklingscenter. Den konkrete proces er beskrevet i det tilhørende dokument, med de krav og retningslinjer der skal opfyldes.

Disse kan findes
HERSpørgsmål kan sendes til udviklingskonsulent, Kasper Bolmgren på mail. [email protected]

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE