Lis Borring trækker sig

24. april 2020

Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Lis Borrings opsigelse som assisterende landsholdstræner for tekniklandsholdet.

Lis har af personlige årsager valgt at trække sig fra opgaverne omkring tekniklandsholdet. Hun har i mange år været en fast del af holdet. Først som udøver, hvor hun har vundet medaljer ved EM, VM samt et utal af internationale stævner. Efter at skader har tvunget hende til at stoppe som eliteudøver, har hun de seneste år været assisterende landsholdstræner under Ky-Tu Dang. Her har hun med sin konkurrence- og livserfaring været en stabil støtte i udviklingen af landsholdsudøverne. Sideløbende har Lis været aktiv med tekniktræninger i klubber, som har vist interesse i opstart af konkurrence-teknik. En opgave som Lis måske vender tilbage til sidst på året.


Landsholdsledelsen og TEU-teknik, venter med en beslutning om genbesættelse af funktionen, til vi er over det værste af Coronapandemiens begrænsninger.


På vegne af landsholdsledelsen og TEU-teknik, vil jeg gerne takke Lis for hendes indsats og den positive indflydelse hun har haft på vores landshold.


Michael Gandø

Formand TEU-teknikWebsitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE