Kombinér taekwondo og uddannelse

16. december 2019

Team Copenhagen Eliteidrætsakademi samarbejder med Nørrebro Taekwondo Klub og en række københavnske uddannelsesinstitutioner om at skabe de optimale rammer for dig, der vil kombinere taekwondo og skole.

Team Copenhagen Eliteidrætsakademi er en betegnelse for samarbejdsaftaler med en række københavnske uddannelsesinstitutioner og eliteklubber. Det er Eliteidrætsakademiets målsætning at skabe balance mellem idræt, uddannelse og det sociale liv for unge eliteidrætsudøvere.

Det er Nørrebro Taekwondo Klubs cheftræner, Stig Kramer, der står for træningen.

Er du dygtig nok til taekwondo, kan du blive en del af Team Copenhagen Eliteidrætsakademi. Bliver du en del af Eliteidrætsakademiet, får du:

• kompetencer til at mestre en tilværelse med ungdomsuddannelse og idræt gennem kurser i Life Skills, mentaltræning, sportsernæring og idrætsskadebehandling.
• mulighed for vejledning i forhold til studievalg, træning og livet som eliteatlet.
• morgentræning tirsdag og torsdag.

Ansøgningsproces
Du ansøger ved at udfylde ansøgningsskemaet, som du finder et link til på www.teamcopenhagen.dk/eliteidraetsakademi/optagelsesprocedure
Der er ansøgningsfrist den 20. januar. Ansøgningerne bliver herefter sorteret og behandlet. Du skal være indstillet på at deltage i en prøvetræning i uge 4 og/eller 5 i 2020. Du hører nærmere herom, hvis det kommer til at gælde taekwondo. Når du har været til prøvetræning, vil Eliteidrætsakademiet i samarbejde med Nørrebro Taekwondo Klub vurdere, om du er sportsligt kvalificeret. Når alle ansøgninger er behandlet og eventuelle prøvetræninger afholdt, modtager du et brev, hvor der står om du sportsligt godkendt og dermed optaget på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi eller ej. Herefter skal du på normal vis søge om optagelse på en af de tilknyttede ungdomsuddannelser. Se listen på https://www.teamcopenhagen.dk/eliteidraetsakademi/uddannelsesinstitutioner.
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE