Lennart Theilgaard har valgt at stoppe som kamp landsholdstræner.

12. september 2019

Lennart Theilgaard, har været ansat som landsholdstræner siden 2. halvår 2018. I den korte tid har han formået at sammensætte et stærkt hold af unge udøvere, og opbygget en god træningskultur, samt den nødvendige disciplin. Den gode indsats kommer klart til udtryk gennem de gode resultater vi har været vidner til, senest ved u21 EM.


Selv siger Lennart " Det har været en kæmpe ære at få lov at være med til at samle og starte et nyt landshold op med alt hvad det indebærer. Jeg har stor respekt for alle udøverne som har givet sig, samt udviklet sig og dermed bidraget positivt til både holdets og egen udvikling. Mit største fokus har været på at skabe en ny træningskultur, med fokus på udvikling, individualitet og selvindsigt. Jeg ønsker alle udøvere den bedst mulige udvikling fremover og håber at have givet nogle skub i retning af at de kan udleve deres fulde potentiale.

Som en umiddelbar udfordring vil jeg anbefale at man får sikret sig en fælles sportslig strategi, der vil tjene til det formål at få alle de ledende personer rundt om landsholdet til at arbejde i samme retning, da det vil være afgørende for den videre udvikling.

Stor respekt og tak til alle udøvere - og kæmpe vinger bagudJ

Kom så Danmark !”


DTaF takker mange gange for den gode indsats, og ønsker Lennart Theilgaard held og lykke fremover.

Der arbejdes hårdt på en erstatning, som forventes præsenteret snarest. Indtil da overgår alle planlægningsopgaver vedr. landsholdet til TEU.


Klubledere som har spørgsmål til ovenstående, kan rette direkte henvendelse på [email protected].


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE