Sommerlejr 2019 - Massere af aktiviter for teknikere og kæmpere

20. juni 2019

Nyhed til alle kæmpere og teknikere på sommerlejren

Kom og oplev en masse forskellige former for teknik - og kamptræning på året sommerlejr.

For teknik vil du kunne prøve:

Træning med det Danske tekniklandshold. Kom og oplev tekniktræning på højeste plan og bliv trænet af landsholdstræneren og hans assisterende trænere. Under Tema træningen “Træn med Landsholdet"

Banetræning. Udfordre dig selv eller din ven ved, at gå banetræning under opberservation af landsholdets trænere. Her vil du får sparring og træne hvordan du konkret gør på banen.

For kæmpere vil der være mulighed for at:

Træne med det Danske kamplandshold. Der vil være mulighed for at træne med landsholdstræneren hvor flere af de dansk landsholds kæmpere vil fungere som hjælpetrænere under Tema træningen “Træn med Landsholdet"

Kom og få inspiration til begynder kamptræning. Få inspiration til jeres kamptræning i klubben, her vil flere af de danske landsholds kæmpere være til stede og fungere som hjælpetrænere på Tema træningen ”begynder kamptræning”

EM og VM forberedelse. Kadet VM, U21 EM, Junior EM og Kadet EM er lige om hjørnet, derfor vil der være mulighed for at få kamptræning på højt niveau. Træningen er forbeholdt udtaget kæmpere, men skulle du være interesseret så kontakt Mickey Svendsen på [email protected]

Billeter kan findes
HERWebsitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE