2019 World Taekwondo Championships Manchester

20. maj 2019

Landholdtræneren siger følgende om Danmarks indsats til VM 2019

"VM for vores landshold er nu forbi, og set fra et sportsligt perspektiv har vi nok ikke helt formået at være bedst når det gælder. Tobias leverede dog en indsats der tegner et billede af at vi med mere flid, tålmodighed og endnu skarpere setup, på sigt kan begynde at være med i den gode ende.

Holdet er helt klart på vej til at blive sammentømret, hvilket er et af de fundamentale skridt på vejen mod at skabe et gennembrud.

VM giver desuden anledning til at kigge indad, og der skal uden tvivl med det der sker på højeste plan, justeres på vores nuværende setup - herunder træning og indstilling samt valg af strategi.

De lande / udøvere der dominerer er på ingen måde u-overvindelige, og jagten er nu sat ind på at få lukket hullet fra os til dem, og for at gøre det, er der en række ting der skal rykkes på. En af de vigtigste af dem bliver helt klart at få hver enkelt kæmper defineret og specialiseret under så konkurrence nære forhold som overhovedet muligt.

Jagten er som sagt sat ind, og meterskabet har skabt en ild der gør at vi nu sætter fuld fart frem imod det kommende U21 EM, hvor jeg er sikker på at hullet allerede er blevet mindre. Vi vil gøre alt for at være med helt fremme og vi kommer til at vise os fra vores bedste side. Jeg har stor tillid til at vores udøvere med en forbedret indsats, kommer til at vise karakter når det gælder.

Så watch out, Denmark is coming ! "

Det danske VM hold består af: Tobias Hyttel, Otto Herlev Jørgensen, Casper Morild, Shanettel Mendoza, Sarah Malykke, Louise Christensen og Natalie Lauridsen.

Tobias, Otto og Natalie var i kamp torsdag:

Tobias vinder første kamp over Usbekistan, men taber anden kamp til Tyrkiet. Otto taber til Canada i første kamp

Natalie er sidste dansker i kamp den dag, men må også se sig slået at Tyskland i første kamp

Fredag var det Shantelle, Louise og Casper, alle 3 taber til henholdsvis Tunesien, Sverige og Hviderusland

Sarah er den eneste vi har lørdag, Sarah sidder over i første runde, og skal møde vinderen af Sverige og Italien. Sarah taber senere til Italien, som slog Sverige i første kamp

På billedet ses hele holdet sammen med Landstræneren Lennart Theilgaard. Hele holdet er tilbage i Danmark igen mandag middag.


Se billede HER


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE