DTaF HANMADANG

7. maj 2019

En taekwondodag for alle store som små med fokus på alt det som taekwondo rummer.

DTaFs Hanmadang er udarbejdet som et setup, hvor klubberne kan vise, hvad de går og nørkler med i deres daglige træning. Der kan være fokus på alt fra alsidig-taekwondo, styrke, hurtighed og udholdenhed. Vi vil bare gerne se, hvordan jeres taekwondo ser ud!

DTaFs Hanmadang er lavet for klubberne til klubberne. Det vil sige at det udstyr og materiale, der er indkøbt og udarbejdet er tilgængeligt til lån for de klubber der måtte ønske det. DTaFs Hanmadang dag behøver aldrig at være ens, så der er altid plads til udvikling og mulighed for at sætte sit præ på sin Hanmadang!

HVAD KAN HANMADANG KONCEPTET BRUGES TIL?
1.DTaF Hanmadang er et tiltag til alle, der elsker taekwondo, men som vil andet end teknik og kamp. Der er fokus på at udleve nogle af de mange taekwondoprincipper, der guider idrætten.
2.DTaF Hanmadang handler ikke om at vinde eller tabe, men om at styrke sammenholdet i sporten, klubben samt klubberne imellem.
3.DTaFs Hanmdang giver klubberne en mulighed for at arbejde frem mod et mål, hvor både 10. kups og 10.dan kan være med.
4.DTaF Hanmadang skal være med til at styrke klubbernes evne og lyst til at lave flere opvisninger i det lokale miljø.

DTaF første Hanmadang sker lørdag d. 8. juni i Nørrebrohallen, her er alle klubber inviteret til en fantastisk dag med en masse taekwondo. DTaF Hanmadang afholdes i forbindelse med Nørrebro Taekwondos Get2sports stævne.

DTaFs Hanmadang d. 8. juni tager udgangspunkt i tre forskellige baner som klubberne kan afprøve og vise deres evner på.

Tilmelding og mere information kan findes under den officielle invitation, som du finder her:
HER


Spørgsmål kan rettes til Kasper Bolmgren, [email protected]

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE